2777
2789
عنوان

خانما شیردهی لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 22 پست
۲ماهشه بدش میاد از شیشه شیر اصلا نمیگیره دهنش 😭😭😭😭

بهتر شیشه بگیره دیگه سینه نمیگیره 

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچتو شیرخشک نمیدی که مباداشیرخشکی بشه!!! عزیزم اینکارو بابچت نکن خودت میگی شیرت خشک شده قطره ای میادسیرنمیشه خداروخوش نمیادبچه رو گشنه نگه داری بهش شیرخشک بگیر..خودتم قرص شیرافزابگیربخورایشالاکه میادشیرت..اگه بچت با شیشه نمیخوره باقاشق یاقطره چکان بهش بده گشنه نگهش ندارگناه داره

خدایاشکرت
۲ماهشه بدش میاد از شیشه شیر اصلا نمیگیره دهنش 😭😭😭😭

خب اولش اینجوریه دختر منم اولش بلد نبود شیشه بگیره من اون موقع گوشم به شدت عفونت کرده بود امپولای پنی سیلین قوی میزدم شیرم کم بود الان هندوانه ملون عدسی ماکارونی تخم مرغ شیر شربت تخم شربتی اینا روبخور شیرتو زیاد میکنه ابم در روز هشت لیوان بخور چون یه دلیل کم بودن شیر کم ابی بدنه

عزیزم ابگوشت قلم گوسفند و ماهیچه صبح بپز سه وعده بخور +دمکرده سیخ شاطره +ابم بزار کنار خودت هی بخور

هربار به بچه ات شیر دادی همون سینه رو بدوش تا دوباره شیردونت شیر تولید کنه اگه اینکارو انجام بدی برمیگرده 

ابگوشت کله پاچه هم عالیه حتما بخور

بچتو شیرخشک نمیدی که مباداشیرخشکی بشه!!! عزیزم اینکارو بابچت نکن خودت میگی شیرت خشک شده قطره ای میاد ...

عزیزم بالاتر گفتم شیشه رو نمیگیره جیغ میزنه وگرنه یکم شیرمو دوشیدم 

خداجونم‌شکرت