سلامت باشه عزیزم من خیلی نی نی دوس دارم از طرف من اون لپاشو بوس کن هزار ماشالله خیلی جیگره
چشم عزیزم😚😚😚😚
۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نگاهش چشکلی میشه . من از نگاهش ی حس عجیبی میگیرم نمیدونم چرا اینجور میشه
خیره میشه ...مهربون نگات میکنه
۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
نگاهاش خاص هست ولی بعضی مواقه بی توجهی میکنه بهم بعضی اوقاتم خیلی عالی
فکر کنم علاقه داره به شما
تورو دید خندید سرشو انداخت پایین/زیاد باهم چشم تو چشم میشین/همیشه یه جوری میخواد سر صحتبو باز کنه و. ...
ن من بیشتر سرم میندازم پایین خودم نسبت بهش بیشتر علاقه دارم فک کنم . فقط من دیروز مشکی پوشیدم اونم امروز مشکی پوشیده بود پریروز اتفاقی جفتمون سبز پوشیده بودیم . فک میکنم من بیشتر علاقه دارم . امروز بیشتر احساس علاقه نسبت بهش میکردم نمیدونمچرا اینجوری . حالا تشخیص این ک یکطرفه هست یا دوطرفه برام سخته
خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍