2777
2789

سلا به همه

من پوستم خیلی چربه

مثلا روی بینیم ، همیشه خدا چربه و وقتی بهش دست میزنم دستم چرب میشه

اما روش جوشی نیست.

کلا صورتم خیلی جوش نداره

اما اگه بزنهههههههه😣😣

تازگیا روی کمرم هم جوشای بدی میزنه.

اینم بگم که هر روز حموم میرم و دوبار صورتمو و دوبار بدنمو میشورم.

بدنم چرب نیست هیچوق

اما صورتم ، روی بینیم و پیشونیم چربه

دور دهنم مثلا خشکه😐

بیشتر مواقع میرم دستشویی صورتم رو هم اب میزنم و با دستمال چربیاشو میبرم.

اما یکی دو ساعت بعد دوباره چرب میشه

عاجز شدم

کسی راه حلی برای جوش های کمر و پوست چرب داره؟

خواهش میکنم🥺

منم تازگی اینطوری شدم 

از وقتی یه دمنوش رو خوردم یادم نمیاد چی بود ولی یه مدت خوردم پوستم به هم ریخت 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تازگی اینطوری شدم  از وقتی یه دمنوش رو خوردم یادم نمیاد چی بود ولی یه مدت خوردم پوستم به ه ...

وای چه بد

من امسال روزه گرفتم لاغر شدم ، پوستم هم بهم ریخت

بعد که ماه رمضون تموم شد بدتر شدم☹

سفیده تخم مرغ واسه پوستای چرب 

هم بزن قشنگ کف کنه بعد با پنبه بزن صورتت ۲۰دیقه بمونه بشور 

ماسک سدرو ابلیمو هم خوبه

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
وای چه بد من امسال روزه گرفتم لاغر شدم ، پوستم هم بهم ریخت بعد که ماه رمضون تموم شد بدتر شدم☹

فکر کنم باید به دکتر مراجعه کنیم تنظیمات داخلیمون به هم ریخته   از ترس این کرونا هم که من جرئت مطب رفتن ندارم

مث شما هی فقط صورت میشورم  

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
منم از خشکی مینالم خشکه باز جوش میزنم اح

شماهم زرده تخم مرغ رو بزن وقتی روصورتت خشک شد اونوقت با اب ولرم بشور تا خشک نشده نشور بو گند میگیره

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)