2777
2789

چند وقته دنبال یه کار خوب هستم چون دانشجوام مخصوصا کارای غیرحضوری.. تو تبلیغات سایت ها یه شرکت بنام صنایع فناوران دانش بنیان ایران پیدا کردم که غیر حضوری افرادی برای کارهای اینترنتی ، ادمین تلگرام و کانال ها و تایپیست و مترجم استخدام میکنه و بهشون پیام دادم کلی توضیحات کامل و سند و مدرک دادن خودم هم تو سایت پلیس فتا مجوزشون رو دیدم ولی باز شک دارم چون خیلی ها از این جور کارهای غیرحضوری سایت ها تجربه کلاهبرداری دارن این شرکت هم قبلش 35 تومن پول برای ثبت نام از ما میخواد که گفتن بعد دومین حقوق پس میدیم. میشه کمکم کنید که میشه بهشون اعتماد کنم با توجه به اینکه تو پلیس فتا هم مجوزشون بود یا نه باز هم دلیل نمیشه و ممکنه کلاهبرداری کنن؟

کار تایپ و ترجمه شو میدونم که بعد از اینکه پولو ریختی باید خودت مشتری واسه خودت پیدا کنی

به نظر من که کلاهبرداریه

من بهشون گفتم اگه خودمون مشتری داشته باشیم چه نیازی به شما داریم؟؟؟ جوابمو نداد

چند ماه پیش ۲۵ تومن بود بعد شد ۳۰ الانم که شما میگید ۳۵

گول نخورید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بودم  اومدم بیرون چون ترسیدم کارتم هم خالی کردم تازه میخام برم بسوزونمش چون میترسم کلاهبردار ...

یعنی ثبت نام نکردی اصن یا کار میکردی اونجا اومدی بیرون؟ چند وقت کار کردی؟ حقوق هم دادن بهت؟

کار تایپ و ترجمه شو میدونم که بعد از اینکه پولو ریختی باید خودت مشتری واسه خودت پیدا کنی به نظر من ...

اها ممنون... شما خودت کار مناسبی سراغ نداری مثل همین تایپیست غیرحضوری یا هر شغل حضوری مطمئن؟

اها ممنون... شما خودت کار مناسبی سراغ نداری مثل همین تایپیست غیرحضوری یا هر شغل حضوری مطمئن؟

نه والله خودمم زیاد دنبالشم ولی تو دیوار یا شیپور آگهی استخدام غیرحضوری زیاده

فقط سریع اعتماد نکنید

کار تایپ و ترجمه شو میدونم که بعد از اینکه پولو ریختی باید خودت مشتری واسه خودت پیدا کنی به نظر من ...

شما هم اومدین بیرون

ما گر ز سر بریده میترسیدیم /در محفل عاشقان نمیرقصیدیم
یعنی ثبت نام نکردی اصن یا کار میکردی اونجا اومدی بیرون؟ چند وقت کار کردی؟ حقوق هم دادن بهت؟

چرا ثبت نام کردم اونموقع 30 تومن بود تقریبا 3 ماه پیش چن بار تبلیغ کردم  کسی جذب نمیشد اندازه 30 تومنم در اوردم  بعدش پولامو خارج کردم الانم  چون لازم دارم کارتمو میخام پول بریزن میخام بسوزونم چون مبترسم حسابرپر شه بکشن 

بعدش دومین جذب نمیدن میکفتن 10 نفر جذب کن 30 تومن بر میگردونم 

تایپ هم فایلاش پولیه در عوض باید خودت پول باید خرج کنی تا چیزی گیرت بیاد  من واسه تبلیغ هم باید هزینه میکردی 

میشه بگین وقتی بودین حقوق میدادن یا نه؟؟

حقوق به ازای هرجذب 10 تومن بود تقریبا 3 نفر جذب کردم در همون لحظه واریز میکردن

من بودم  اومدم بیرون چون ترسیدم کارتم هم خالی کردم تازه میخام برم بسوزونمش چون میترسم کلاهبردار ...

ببخشید عزیزم میتونم بپرسم شما چجوری بیرون اومدی یعنی پولت و پس گرفتی ازشون اخه از من شماره ملی گرفتن و من میترسم که یه موقع کاری کنن ممنون میشم راهنماییم کنی؟؟؟

ببخشید عزیزم میتونم بپرسم شما چجوری بیرون اومدی یعنی پولت و پس گرفتی ازشون اخه از من شماره ملی گرفتن ...

من هیچی پول نگرفتم  ازشون شماره کارتمو سوزوندم همون لحظه پولمو خارج کردم از تو کارتم چون شک داشتم از اول  

از من ۳۸ تومن گرفتن ولی دیگه جواب ندادن.میشه پولو پس گرفتن؟ گفتن به هر دلیلی پشیمون بشی برمیگردنن اما هم اینستا هم تلگرام بلاک کردن.راهی هست؟

خدا لعنتشون کنه.نمیدونستم دزدی هست