2777
2789

سلام دویتان

دختر دو سال و نیمه ای دارم ک بشدت از حموم کردن وحشت داره از همون نوزادی تا الان یکبار نشده بدون جیغ و گریه حمام کنه از اسباب بازی و کتاب تا رنگ انگشتی همه چیو امتحان کردم فایده نداره. حالا مشکل اصلیم اینه ک این بچه اصلا پاشو کف حموم یا توالت نمیذاره همیشه رو دستم میگیرم و میشورمش. الان دیگه کم کم باید از پوشک بگیرمش ولی وقتی پاشو کف حموم نمیذاره چجوری امکان داره آخه؟ چکار کنم ترسش بریزه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ی روانشناس کودک حتما صحبت کن.اینجا تاپیک زدن زیاد چاره کار نیست عزیزم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

وای چ بد. شاید از رنگ کاشیاتون میترسه. یکی از فامیلای ما برچسبای پرنسسارو چسبونده بود به در حموم و دیوارای دستشویی😂😂

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75

فکر کنم با یه مشاور صحبت کنین خوب باشه

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤

فیلمای بامزه بچه هارو بزاری که میرن حموم شاید تاثیر بزاره

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

الان که تابستون هم شده باهاش آب بازی کن

تفنگ آپ پاش بخر

بادکنک آب کنید و بترکونید

خودت ذوق کن بذار اون هم علاقه پیدا کنه

در ضمن یادت باشه بچه ها اضطراب والدین رو زود دریافت میکنن

شاید خودت از اول مضطرب بودی برای حمام و اون هم روش مونده

چی بگم تجربه خاصی ندارم اولین حموم کی برده شاید بد حمومش کردن ترسیده شاید اب حموم یا دستشویی زیاد داغ نمکنید .ایناب ذهنم رسید ولی پسر من عاشق حمومه اما موفع رفتن. به دستشویی فرار میکنه

شایدم کف محیط حموم دستشوییتون ترسناکه😐

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.