2777
2789
آخ قلبم😍😍😍چندسالشه مگه...کاخ آرزوهای من خراب نشه من بیست سالمه😂😂

34 سالشع ب تو تقريبا ميخوره البته با جهارده سال فاصله سي حداقلش اينه ك كمتر از مهدي كوشكي و ريحانه پارساست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونهمه که اونو ارایش میکنن بیاد خوشگل نشه😐

حتی با ارایش میمونم خوشگل میشه این به اون دره اقایون که ماخانمارو میگن😒

لایک نکنید باتچکر مدیریت پارک💣زیاد که باشی زیادی میشی/من بد نبودم تو داری میشی/هیچ وقت این احساس بهت نمیساخت/دلم میخواستت دلت نمیساخت/زیادی خوبی کردنم تهش داستانه/واسه تو خوبی و بدی همش یکسانه/بد عادتت کردم خودم خب حقم داری خوبی که از حد بگذره ته داستانه🎵   
دور ازجون لالم بود من عاشقشم

😁😁😁😁😁عزیزم 

یادش بخیر خوابگاه بودیم ماه رمضون دم افطار تو نمازخونه که تلویزیون داشت کیپ تا کیپ پر میشد کسی هم حق نداشت حرف بزنه وگرنه میخوردنش 😂😂 میگفتن بدو بریم احسان خوجله اومد 

اینای که میگن نه معمولیه ادم دوست داره عکس همسراشون ببینه تا سلیقه نی نی سایتی هارو متوجه شه

من کاری با همسراشون ندارم شما حتی تو خیابون شبیه اینو زیاد می بینید؟؟؟