عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشتهی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
به اینا نگاه کنین👇 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن؟خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣/بیو دخترا وقتی رلن:تا عشقم پشتمه دنیا تو مشتمه😍وقتی کات میکنن:و خدایی که به شدت کافیست🤣/ مثلا بمیرم بیای سر قبرم اشکات بریزه😢پاشم پشمات بریزه😂/یه بارم اومدم یه خوشگلیو بغل کنم خوردم به آینه😎به همین برکت قسم😁/من برعکس همه بچه ها روز دوم مدرسه گریه کردم🙄آخه نمیدونستم هر روز باید برم😅/
خیلیم خوشحال شد بچه اولم هستم بعد از من تا به الان خیر و برکت خونه بخاطر وجود منه❤
من يك دخترم .. من دخترونگى هامو با هيچى عوض نميكنم ... نه با تماشاى فوتبال از تو ورزشگاه .. نه با ازاد بودن و گشت زدناى نصف شبا..نه با هيچيه هيچى دنياى دخترونمو فقط يه دختر ميتونه لمس كنه ...! مرا دختر خانوم مى نامند .. مضمونى كه جذابيتش نفس گير است ... دنياى دخترانه من ... نه با شمع ... نه با عروسك معنا پيدا نمى كند ... و نه با اشك و افسون ... اما تمام اين هارا در بر ميگيرد ...من نه ضعيفم ... نه ناتوان ... چرا كه خداوند مرا بدون خشونت و زور و بازو مى پسندد...اشك ريختن ضعف من نيست ...قدرت روح من است ...ما دختريم مهم نيست چند سالمونه ... هر چقدر كه بزرگ شده باشيم وقتى يه جا يه پارك خلوت ميبينيم ... ميريم ميشينيم رو تاب و با بيشترين شتاب تاب ميخوريم... وقتى اسباب بازى فروشى ميبينيم ... واميسيم پشت شيشه و دونه دونه عروسكارو نگاه ميكنيم... جامداديمون عروسكيه و توش پر از مداد و خودكارا و پاك كناى رنگارنگه...وقتى پاستيل و شكلات و بستنى ميبينيم ...لبامونو جم مى كنيم و مى خوايم...وقتى سوسك و عنكبوت ميبينيم جيغ ميزنيم و از سر و كوله يكى بالا ميريم...روزى چند بار خودمونو تو اينه نگاه مى كنيم و جلوش اهنگ ميخونيم و مى رقصيم ...ما همينيم ...تو دخترى گرون باش ...سنگين باش...عاقل باش...خانوم باش ...قلبتو به هركسى نده ...تنت رو به هر كسى نده... تو خانومى كن خدا هم برات خدايى كنه ...به سلامتى ما دخترا
نه. بابای من عاشق دختراشه. مامانم میگه از اولم همين بوده. البته داداشمو هم خیلیی دوس داره
بنظرم برا پدرمادر جنسیت مهم نیست
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
نمیدونم والا ولی الان که رفتم سونو ان تی گفت احتمالا دختره شوهرم ذوق میکرد.خودمم نه زمین بودم و نه اسمون...
با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
نه بابام عاشق دختر بود اسممو هم قبلش انتخاب کرده بود
تازه بعد منم باز دختر میخاس😃
مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد اوهم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎 🤍من یک عدد غواصم🏊🏻♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻♀️🐬🐋 امضام زندگیه خودمه.
به اینا نگاه کنین👇 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن؟خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣/بیو دخترا وقتی رلن:تا عشقم پشتمه دنیا تو مشتمه😍وقتی کات میکنن:و خدایی که به شدت کافیست🤣/ مثلا بمیرم بیای سر قبرم اشکات بریزه😢پاشم پشمات بریزه😂/یه بارم اومدم یه خوشگلیو بغل کنم خوردم به آینه😎به همین برکت قسم😁/من برعکس همه بچه ها روز دوم مدرسه گریه کردم🙄آخه نمیدونستم هر روز باید برم😅/
یکی از اقوام عاشق پسر بودن همه کار کردن وقتی رفتن سونو فهمیدن دختره میگفت تا خونه مردیم بس که گریه کردیم ولی الان که دنیا اومده همه زندگیشونه و باباهه میمیره براش الان مهمه بیخیال اون موقع