2777
2789
عنوان

ثبت نام در ایران خودرو

145 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من کافینت دارم کسی دسترسی به سیستم نداشت خواست من می تونم در ایران خودرو ثبت نامش کنم باید گواهی نامه داشته باشه خودرو به نامش نباشه هزینش می شه ۲۵ تومن  هر سوالی داشتین در خدمتم

من مرد هستم 

اسم من بنویس😊😂

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁

سلام پیش  پرداختم میخواد الان

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام پیش  پرداختم میخواد الان

نه لازم نداره فقط ثبت نام می کنیم سه ماه دیگه می یوفتین تو قرعه کشی ایران خودرو که اگه به اسمتون در بیاد بهتون خبر می دن الان فقط عکس مدارک اولیه مثله شناسنامه  کارت ملی گواهینامه یه شماره حساب و اطلاعات اولیتون رو می خواد

من مرد هستم 
نه لازم نداره فقط ثبت نام می کنیم سه ماه دیگه می یوفتین تو قرعه کشی ایران خودرو که اگه به اسمتون در ...

ممنونم از راهنماییتون

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹

ببخشید یه سوال داشتم من ثبت نام تو پیش فروش انجام دادم ولی موقع اسکرین گرفتن از رسید تو استعلام دستم اشتباهی خورد رو انصراف و دیگه نتونستم مجدد انتخاب خودرو کنم ایا راهی هست 

و اینکه پلاک تاکسی داشته باشی میتونیم تو پیش فروش ثبت نام کنیم 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .