2777
2789
عنوان

کی باید رها سازی کنیم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 25 پست

ببین منم داشتم تجسم میکردم بعد یه مدت دیگه بیخیال شدم ولی هنوزم از طریق اینستاگرام دارم یه سری پیگیری هایی میکنم..!

الان یعنی نباید باشه؟؟

یا رها شده؟؟

من يك دخترم .. من دخترونگى هامو با هيچى عوض نميكنم ... نه با تماشاى فوتبال از تو ورزشگاه .. نه با ازاد بودن و گشت زدناى نصف شبا..نه با هيچيه هيچى دنياى دخترونمو فقط يه دختر ميتونه لمس كنه ...! مرا دختر خانوم مى نامند .. مضمونى كه جذابيتش نفس گير است ... دنياى دخترانه من ... نه با شمع ... نه با عروسك معنا پيدا نمى كند ... و نه با اشك و افسون ... اما تمام اين هارا در بر ميگيرد ...من نه ضعيفم ... نه ناتوان ... چرا كه خداوند مرا بدون خشونت و زور و بازو مى پسندد...اشك ريختن ضعف من نيست ...قدرت روح من است ...ما دختريم مهم نيست چند سالمونه ... هر چقدر كه بزرگ شده باشيم وقتى يه جا يه پارك خلوت ميبينيم ... ميريم ميشينيم رو تاب و با بيشترين شتاب تاب ميخوريم... وقتى اسباب بازى فروشى ميبينيم ... واميسيم پشت شيشه و دونه دونه عروسكارو نگاه ميكنيم... جامداديمون عروسكيه و توش پر از مداد و خودكارا و پاك كناى رنگارنگه...وقتى پاستيل و شكلات و بستنى ميبينيم ...لبامونو جم مى كنيم و مى خوايم...وقتى سوسك و عنكبوت ميبينيم جيغ ميزنيم و از سر و كوله يكى بالا ميريم...روزى چند بار خودمونو تو اينه نگاه مى كنيم و جلوش اهنگ ميخونيم و مى رقصيم ...ما همينيم ...تو دخترى گرون باش ...سنگين باش...عاقل باش...خانوم باش ...قلبتو به هركسى نده ...تنت رو به هر كسى نده... تو خانومى كن خدا هم برات خدايى كنه ...به سلامتى ما دخترا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من سر یک ماجرا ۹ ماه فکر کردم....و دقیقا دقیقا همونجوری شد

من دیه نمیتونم فک کنم حس خوبی نمیده

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
ببین منم داشتم تجسم میکردم بعد یه مدت دیگه بیخیال شدم ولی هنوزم از طریق اینستاگرام دارم یه سری پیگیر ...

الان اگه بهت حس خوبی میده ادامه بده تا وقتی ک دیه حس خوبی نداد دوباره رها کن

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
الان اگه بهت حس خوبی میده ادامه بده تا وقتی ک دیه حس خوبی نداد دوباره رها کن

خب حسش رفت منم ولش کردم فعلا چیز خاصی نیومده!

تمرکزم رو یه چیز دیگه ای گذاشتم...یعنی کائنات فکر میکنن کلا اونو ول کردم؟؟

من يك دخترم .. من دخترونگى هامو با هيچى عوض نميكنم ... نه با تماشاى فوتبال از تو ورزشگاه .. نه با ازاد بودن و گشت زدناى نصف شبا..نه با هيچيه هيچى دنياى دخترونمو فقط يه دختر ميتونه لمس كنه ...! مرا دختر خانوم مى نامند .. مضمونى كه جذابيتش نفس گير است ... دنياى دخترانه من ... نه با شمع ... نه با عروسك معنا پيدا نمى كند ... و نه با اشك و افسون ... اما تمام اين هارا در بر ميگيرد ...من نه ضعيفم ... نه ناتوان ... چرا كه خداوند مرا بدون خشونت و زور و بازو مى پسندد...اشك ريختن ضعف من نيست ...قدرت روح من است ...ما دختريم مهم نيست چند سالمونه ... هر چقدر كه بزرگ شده باشيم وقتى يه جا يه پارك خلوت ميبينيم ... ميريم ميشينيم رو تاب و با بيشترين شتاب تاب ميخوريم... وقتى اسباب بازى فروشى ميبينيم ... واميسيم پشت شيشه و دونه دونه عروسكارو نگاه ميكنيم... جامداديمون عروسكيه و توش پر از مداد و خودكارا و پاك كناى رنگارنگه...وقتى پاستيل و شكلات و بستنى ميبينيم ...لبامونو جم مى كنيم و مى خوايم...وقتى سوسك و عنكبوت ميبينيم جيغ ميزنيم و از سر و كوله يكى بالا ميريم...روزى چند بار خودمونو تو اينه نگاه مى كنيم و جلوش اهنگ ميخونيم و مى رقصيم ...ما همينيم ...تو دخترى گرون باش ...سنگين باش...عاقل باش...خانوم باش ...قلبتو به هركسى نده ...تنت رو به هر كسى نده... تو خانومى كن خدا هم برات خدايى كنه ...به سلامتى ما دخترا
من دیه نمیتونم فک کنم حس خوبی نمیده

من مدام بهش فکر میکردم و ملکه ذهنم شده بود...چون شبیه آرزو بود واسم شیرین بود فکر کردن بهش.....اینم بگم من اونموقع از قانون جذب چیزی نمیدونستم بعدا که این اتفاق افتاد فهمیدم چقدر تاثیر داره

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙
خب حسش رفت منم ولش کردم فعلا چیز خاصی نیومده! تمرکزم رو یه چیز دیگه ای گذاشتم...یعنی کائنات فکر میک ...

خب تو ک ولش نکردی الان داری بهش فک میکنی باید کلا رهاش کنی یادت بره و تمرکزتو بزاری روی ی خواسته بزرگتر

خب تو ک ولش نکردی الان داری بهش فک میکنی باید کلا رهاش کنی یادت بره و تمرکزتو بزاری روی ی خواسته بزر ...

مرسی💕

ببین باید چند روز تجسم کنی با حس خوب بعد دیگه بیخیالش بشی حتما جواب میگیری شک نکن

بیا تاپیک آخرم

من مدام بهش فکر میکردم و ملکه ذهنم شده بود...چون شبیه آرزو بود واسم شیرین بود فکر کردن بهش.....اینم ...

بیا تاپیک آخرم

جان هر کی دوس داری در خواستموقبول کن ازت سوال کنم

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست