2777
2789
عنوان

دوست خانوادگی خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 19 پست
منم باجاریم صمیمی هستیم..من شاغلم اون خانه دار..هرروز زنگ میزد خونه این؟بیایم خونتون؟ولی رو ندادم به ...

من اخه خودم تو تهران تنها هستم یعنی رو ندم؟

من به زودی مامان میشم 💖💖💖

من که اصلا این روابط رو دوست ندارم.اصولا خوب تموم نمیشه

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟ چیزی دیدی؟شنیدی؟

بله.خیلی دیدم نه یکی دوتا.یکیش که خواهر دوستم بود.با واحد روبه روییشون به حدی روابطشون زیاد شده بود که دیگه اکثر مواقع شامشون رو کنار هم میخوردن و...آخرش معلوم شد که شوهر خواهر دوستم با زنِ روبه رویی رابطه داشتن.شوهر خواهر دوستم اعتراف کرد ولی زنِ نه...اون همسایهه باردار هم شد دوستم قسم میخورد که پسرش مثلِ سیبیه که با خواهرزادم نصفش کردن.شوهرِ روبه رویی هم گفت شما میخواستین رابطمون رو قطع کنید این حرف و حدیثارو درست کردید.من به زنم اطمینان دارم و...کلا به حز با خانواده هاتون خیلی با خانواده ای نزدیک نشید.همون در حد رفت و آمده ماهی یکی دوبار کافیه.

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
بله.خیلی دیدم نه یکی دوتا.یکیش که خواهر دوستم بود.با واحد روبه روییشون به حدی روابطشون زیاد شده بود ...

وای 😟😟😟😟

من اصلا دوست ندارم اما خوب تنها هم هستیم  ☹☹☹

اصلا خیلی ناراحت شدم اتفاقا همین خانومه خیلی با شوهرم شوخی میکنه 

شانس ما خانواده هامون شهرستان

ماهم غریبیم 

من به زودی مامان میشم 💖💖💖