2777
2789
نه دست کاری نمیکنم قبلا پوستم صاف بود عین آینه دو سه ساله بیشتر شده مخصوصا دو ماهه پریودم کم شده سره ...

بهترین کار رفتن پیش دکتره عزیزم با رعایت نکات بهداشتی برو دکتر

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه کاره دیگه هم میکنم بدک نیست تو حموم نمک میزارم به مدت چند دقیقه نمک میزنم به پوست صورتم چون ...

نمیدونم که من اونروز رفتم دکتر دارو محلول و صابون داد ولی کاش یه دکتر زنان هم برم اخه الان سن من سن جوش زدن نیست که دیگه لابد مشکلی دارم 

نمیدونم که من اونروز رفتم دکتر دارو محلول و صابون داد ولی کاش یه دکتر زنان هم برم اخه الان سن من سن ...

آره یک چکاپ برین بدک نیست

من که چکاپ و این کارا هم زیاد انجام دادم چیزیم نیست و دکترم نرفتم چون همه میگن پوستت عالیه ولی خودم میفهمم چقدر زیره پوستم پره جوشه و اگر گرمی بخورم جوشایه وحشتناک میزنه

اره پریروز دکتر پوست رفتم باید یه دکتر زنان هم برم حتما 

اره بخدا پوست چون تو چشمه نمیشه ادم بهش نرسه منکه اگر یه رروز پوستم باب میلم نباشه اعتماد به نفسمو از دست میدم

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰
من یه کاره دیگه هم میکنم بدک نیست تو حموم نمک میزارم به مدت چند دقیقه نمک میزنم به پوست صورتم چون ...

باورت میشه دختر عموم با مربا چایی شیرین میخوره اونروز خونشون بودیم یه قوطی باقلوارو با ۲تا لیوان چایی شیرین غلیظ خورد بجاش من حالم بد میشد تو بگو یدونه جوش داره رو صورتشم اصلااااا عین کف دسته صورتش

اره بخدا پوست چون تو چشمه نمیشه ادم بهش نرسه منکه اگر یه رروز پوستم باب میلم نباشه اعتماد به نفسمو ا ...

منم همونجوری شدم دیگه اعصابم بهم میریزه اصلا جلو آینه نمیرم 

منم همونجوری شدم دیگه اعصابم بهم میریزه اصلا جلو آینه نمیرم 

به امید روزی که ما پوست بی عیب و نقصی داشته باشیم خانواده شوهرمون همه کک و مکی باشن😛😛

باورت میشه دختر عموم با مربا چایی شیرین میخوره اونروز خونشون بودیم یه قوطی باقلوارو با ۲تا لیوان چای ...

منم عروسمون همینطوریه ولی میدونی عروسمون خیلی آبمیوه طبیعی میخوره در کناره همه ی اینا

هر وقت برم خونشون داره آب میوه میگیره 

به امید روزی که ما پوست بی عیب و نقصی داشته باشیم خانواده شوهرمون همه کک و مکی باشن😛😛

الهی آمین البته من شوهر ندارم انشاالله خواهر شوهرای آیندم پر کک و مک باشن زشتم باشن تازه😄😄😄😀😀😀😀

راستی بچه ها من خواهر شوهرم پوست افتاب سوخته و لک داری داشت الان چند وقته الوئه ورا میزنه پوستش هم روشن شده هم لک نداره حتمن ازش استفاده کنید قیمت مناسبی هم داره از این کرم های شیمیایی خیلی بهتره

من پوستم خداروشکر جوش نمیزنه (همینو ک گفتم الان برم اینه نگاه کنم با یه جوش که دستو پا داره روبرو میشم)

پوستم شاداب نیست دلیلش چی میتونه باشه منافذ داره مثلا تو اینه میبینمش خودم میفهمم که الودس