2777
2789
منم عروسمون همینطوریه ولی میدونی عروسمون خیلی آبمیوه طبیعی میخوره در کناره همه ی اینا هر وقت برم خو ...

خوشبحالشون نه دختر عموی من آبمیوه اینا نمیخوره ولی تا دلت بخاد شیرینیجات میخوره میریم کافی شاپ هرچی که شیرینه سفارش میده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پوستم خداروشکر جوش نمیزنه (همینو ک گفتم الان برم اینه نگاه کنم با یه جوش که دستو پا داره روبرو می ...

اب زیاد بخور و کرم ابرسان بزن و از ماسک طلا استفاده کن

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰
من چند روزه خریدم تنبلی میکنم استفاده نمیکنم😐

یه ماه استفاده کنی همه ازت میپرسن با پوستت چیکار کردی خودت از دیدن پوستت حیرت میکنی

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

من پوستم مشکل نداره ولی ابروهام یکی به سمت شماله یکی جنوب اصلا شکل هم نیستن خسته شدم بسکه مداد کشیدم😅😅

اره اب رو خیلی شنیدم هرروز میگم دیگه از امروز اب میخورم بازم میزنم زیرش

یه دونه شیشه بزرگ بزار تو یخچال بعد بگو من اینو باید تا شب تموم کنم

من پوستم مشکل نداره ولی ابروهام یکی به سمت شماله یکی جنوب اصلا شکل هم نیستن خسته شدم بسکه مداد کشیدم ...

ابروهات از اولش اینطوری بودن یا برداشتی اینطور شدن

ول غصه نخور عزیزم هیچ جای صورت قرینه نیس بعضی اوقات اندازه چشما اندازه سوراخای بینی کلا همه چی باهم میزون نیستن

ابروهات از اولش اینطوری بودن یا برداشتی اینطور شدن ول غصه نخور عزیزم هیچ جای صورت قرینه نیس بعضی او ...

نه جدیدا ایجور شده

بذار ابروهات کامل در بیاد ارایشگرتو عوض کن مداد هم نکش مداد اصلا ابرو رو خوب نمیکنه سایه ابرو بکش

من رشد موهای ابروم خیلی کمه ولی بقیه جاها به سرعت نوره