2777
2789

هفته ای یبار بخور بده

ماسک‌ای خونگی مث سفیده تخم‌مرغ استفاده کن

از تونر و اسکراب آرایشی استفاده کن

آب بیشتر بخور

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوماهی یبار میرم پاکسازی پوست..قبل عید ۱۰جلسه رفتم آر اف..توخونه هم ماسکهای خونگی میذارم..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

پوست نگو معضل شده من ۲ ماهه پری زود پاک میشم بعدش جوش میزنم قد گیلاس پریروز رفتم دکتر محلول و دارو داد ولی باید یه دکتر زنان برم لابد هورمونی چیزی قاط زده اینجوری شدم 

باید بهش رسیدگی کنی.

حتما ضد افتاب استفاده کنی.

اگه پوستت چربه پاکسازی ماهانه صورت خیلی خوبه.

ارایشتو با پاک کننده پاک کنی.

من خودم یک روز در میون تونر می زنم و با پن شستشو صورتمو میشورم.

هر روز ابرسان میزنم.

هفته ای دوبار ماسک های طبیعی( شیر یا ماست با زردچوپه؛پودر پوست پرتقال؛سفیده تخم مرغ و خیلی ماسک های دیگه که توی گوگل سرچ کنی میاره برات)

بسم الله الرحمن الرحیم
گرمی نخور تا جوش نزنی والا تنها راهش همینه  من گرمی نخورم پوستم کاملا عالیه ولی وقتی گرمی بخو ...

گلم اونم که نمیشه میگن سردیجات هم بخوری خدایی نکرده ام اس میگیری 😔 منم مثل شمام گرمی خوردنی انگار آبله مرغان گرفتم کل صورتم جوش میشه ولی اخه چقدم سردی بخوریم؟فردا ام اس میگیریم زبونم لال 

بعدشم ربطی به گرمی سردی نداره دختر عموی من یه قوطی باقلوارو با چای شیرین میخوره پوستش عین بلوره صاف صاف یدونم جوش نداره شانس ماست

میکرو پوست انجام بده حداقل ۳ هفته بعد کرم پودر نزن روزی ۳ بار ضد افتاب بدون رنگ بزن و صورتتو با صابون بچه و لیف بشور هر روز

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
پوست نگو معضل شده من ۲ ماهه پری زود پاک میشم بعدش جوش میزنم قد گیلاس پریروز رفتم دکتر محلول و دارو د ...

بهترین چیز ابه اب زیاد بخور همیشه ضد افتاب بزن حتی توی خونه زیر نور لامپ با  اب خیارسبز صورتت رو ماساژ بده ماهی یکبار یه دونه قرص ویتامین ای رو سوراخ کن روغنش رو بزن به صورتت و اجازه بده جذب بشه و اصلا جوش هات رو دست نزن باعث میشه بیشتر بشه 

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

پوستت رو همیشه تمیز ومرطوب نگه دار، هفته ای یه بار اسکراب کن، خوابتو تنظیم کن،استرستو کم کن،تغذیتو مناسب کن،آب زیاد بنوش،از روبالشی تمیز و ترجیحا ابریشمی استفاده کن 

من ساده ام ،ساده ساده ساده.من آگاهانه سادگی را برگزیده ام نه از روی بیچارگی ،برعکس سادگی عین چاره من است چاره رهایی ام از بنده مشغله های ریزو درشت مادی،سادگی پناه بردن به قاصدکی در دشت که اجازه میدهد پرهایش را به دست باد بسپارم و در ذهنم سرنوشت هر کدام را داستانی کنم و همراه با پرورش آنها در دشتهای دور تر داستانم را بارور تر کنم و سادگی اینکه در باغچه نعنای مادرم رد حلزونها را بگیرمو ساعت ها به رفت و آمدشان نگاه کنم و از خانه به دوشیشان احساس قوی بودن بگیرم. من آگاهانه ساده ام.ساده ساده ساده...
بهترین چیز ابه اب زیاد بخور همیشه ضد افتاب بزن حتی توی خونه زیر نور لامپ با  اب خیارسبز صورتت ر ...

نه دست کاری نمیکنم قبلا پوستم صاف بود عین آینه دو سه ساله بیشتر شده مخصوصا دو ماهه پریودم کم شده سره ۲ روز و نصفی قطع میشم بعدش جوشهای گنده میریزه فک کنم هورمونی یا کیستی هست اح کرونا اسیرمون کرد نمیشه رفت آزمایش اینا داد دکتر رفت 

گلم اونم که نمیشه میگن سردیجات هم بخوری خدایی نکرده ام اس میگیری 😔 منم مثل شمام گرمی خوردنی انگار آ ...

من یه کاره دیگه هم میکنم بدک نیست

تو حموم نمک میزارم به مدت چند دقیقه نمک میزنم به پوست صورتم

چون باکتری از بین میبره باعث میشه جوشام کمتر بشه و جوشایه صورتم زود خشک میکنه و از بین میبره 

البته بگم ها خیلی میسوزه ولی من چند ساله این کارو میکنم نتیجش بدک نبوده