2777
2789
عنوان

تفاوت بین فرزند دختر و پسر

415 بازدید | 36 پست

سلام.از ی موضوعی خیلی ناراحتم و این موضوع باعث شده مامانم و که خیلی دلسوزمه ناراحت کنم.پدر بین ما دخترا و پسرش خیلی فرق میزاره ما هر سه تامون ازدواج کردیم. ولی این تفاوتی که بینمون میزاره خیلی مشخصه و منو اذیت میکنه.و وقتی با مامانم در موردش صحبت میکنم قانع نمیشه و ازم دلخور میشه.یعنی حق ندارم که ناراحت باشم.میشه شما قضاوت کنید>

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلخور ازشون نشو..بیخیال باش🤕منم عین توام

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

بااجازه استارتر ببخشید تاپیک زدم کسی نیومد خوابمو تعبیر کنه گفتم اینجا بگم ...دوستان ممنون میشم خواب منم تعبیر کنید 

همسرم خواب دیده یه تابلو دستش بوده روش نوشته بود این آتش خاموش شود هدیه میکنه به من وازخدا میخاد بهم سلامتی ونی نی بده میگه همون لحظه که هردوتامون یه گوشه از تابلو رو گرفته بودیم تبدیل میشه به قلب با نور سبز میره تو وجود دوتامون

بنظرتون تعبیر داره یانه؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

تفکرات قدیمی اکثرا ما ایرانی هاس عزیزم ایشالا خودمون تو رفتارمون با بچهامون اصلاحش کنیم

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

اسی درکت میکنم ...ناراحتی داره 

منم ناراحت میشم بابام خونه داداشم با شفع دل میره 

خونه من مجبوری میاد برای رفع گله 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
دیگه سر زندگی خودتی سعی کن اهمیت ندی این چیزا رو کاریش نمیشه کرد 

اخه مشکل اینجاست که همسرم نیست چند ماه باید اینجا باشم و این تفاوت ها رو ببینم.و اینکه الان دارم جهیزیه میخرم همه چی هم گرون شده و میان میگن واسه چی انقدر واسه فلان چی پول میدی ولی از اون طرف کلی واسه دادشم خرج میکنن.

اره باتمام وجود حس ش کردم ....تازه من خودشون قبول دارن  .. اول پسر بعد دخترشون

عزیزممممم خیلی سخته من هرچی تو زندگیم دارم میکشم از این تفاوتاست. به خصوص که وقتی همسرم هست میبینم چقدر به پسرش و عروسش اهمیت میده ولی با اینکه همسر من از لحاظ اجتماعی سطح بالایی داره اونقدر براش احترام قائل نیست و خب خیلی ناراحت میشم.سر همین موضوع همسرم نسبت به خانوادم بی میل شده و سختشه بیاد خونه پدر و مادر و داداشم