سلام.از ی موضوعی خیلی ناراحتم و این موضوع باعث شده مامانم و که خیلی دلسوزمه ناراحت کنم.پدر بین ما دخترا و پسرش خیلی فرق میزاره ما هر سه تامون ازدواج کردیم. ولی این تفاوتی که بینمون میزاره خیلی مشخصه و منو اذیت میکنه.و وقتی با مامانم در موردش صحبت میکنم قانع نمیشه و ازم دلخور میشه.یعنی حق ندارم که ناراحت باشم.میشه شما قضاوت کنید>
ما چندتا خواهریم و یه برادر یدونه داریم هیچوقت تو زندگیم حس نکردم کدوممون برکدوم ارجعیت داریم خدایی میگم ،نوربه قبر پدرم که مثل دوست بود برامون ،این رو گفتم که هستن دخترهایی که پدر و مادر تا لحظه مرگشون هم اون هارو تاج سرشون میگیرن.شما هم عزیزم این ذات پدرت هست عوض نمیشه مدارا کن تا بری سرخونه زندگی خودت
چی بگم دیگه...بابامه دوسش دارم عاشقشم ...اما میگم زیاد فرق میذارن ...چون بابام هست زوم نمیکنم که کین ...
اخه منم قبلا بابامو خیلی دوست داشتم ولی از وقتی این فرق و تفاوت ها را دارم میبینم ناراحت میشم.مثلا فک کن موقه ای که داداشم و خواهرم و میخواستن خونه بخرن پول کم داشتن اول خوهرم و شوهرخواهرم میخواستن خونه بخرن که زن داداشم فهمید لج کرد که منم خونه میخوام که بابام پول کم داشت منم گفتم طلاهای منو بفروشین خونه بخرین پول اومد دستتون طلاهای منو بخرین در صورتی که زن داداشم تا دلت بخواد طلا داره حتی ی تیکه طلاشو نفروخت.حالا بعد 5 سال من همسرم میخواست خونه بخره نصفش هم قرار بود بزنه به اسم من نه تنها طلاهای منو نداده ی هزار تومنی هم کمک نکرده من فک کردم نداره حالا بعد ی هفته خونه خریدن ما رفته 50 میلیون پوا داده زن داداشم رفته واسه خودش ماشن خریده خداییش این انصافه.بعد من به مامانم گفتم از دست ناراخت شده میگه بی انصافی
ما چندتا خواهریم و یه برادر یدونه داریم هیچوقت تو زندگیم حس نکردم کدوممون برکدوم ارجعیت داریم خدایی ...
چه خوب که ی همچین پدر و مادری داشتی نور به قبرشون بباره.اره باید تحمل کنم ولی چند وقتیه دلم پره ازشون اونا هم میدونن شاید تو مضیقه باشم و پول هم دارن ولی اصلا به روی خودشون نمیارن
خب چرا از بابات ناراحتی؟ داداشت خونه خریده داداشت پول داده زن داداشت برا ماشین بابات که نداده
بابام پول خونه داداشمو داده تازه طلاهای منو فروخته در صورتی که زن دادشم ی تیکه طلاشم نفروخت.برای ماشین زن داداشمم بابام ی مقداریش و داده اگه واسه ماشین زن داداشم پول داشته نمیتونست بدهکاریه منو بده که من انقدر تو مضیقه نباشم تازه من فقز بدهکاریمو خواستم نه اینکه کمک بلاعوض بخوام