دوستان پدر شوهرم ادم موفق و مشهوری بود که خیلی پولدار بود خیلی دیگه شکر خدا بعد شوهرم کوچیکترین فرزندش بود که اخر عمری به شوهرم گفته که هر چی که دارم مال تو وسه نفر شاهد زنده هم هست شاید شوهرم اون موقع 14یا15سالش بوده ولی پسر بزرگ همه رو تقسیم کرده بین همه فرزندان و اینم بگم که پدر شوهرم سه تا از پسرای بزرگشو خرج عروسی و خونه داده بود وموقع مرگش سه تا پسر اخری ازدواج نکرده بودند که اخریش شوهر من بود و موقع ازدواجمون شوهرم یکه تکه زمینشو فروخت. خرج عروسی کرد حالا شوهرم پشیمونه میگه کاش فقط میگفتم زمینای بالا شهر و مغازهامال من و بقیش برای شما ولی نگفت بنظرتون از راه قانون میشه پسشون گرفت ؟
گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
فقط بخشي از ارثيه رو ميتونسته وصيت كنه، فكر ميكنم يك سوم مال و داراييش رو ميتونسته وصيت كنه، بقيش بايد بصورت قانوني تقسيم بشه يا بقيه فرزندان موافقت كنن و يا بايد قبل فوت به نام همسرت ميزده
اگه که وصیت کرده باشه که بعد مرگم مال تو که فکر میکنم حتی اگه وصیتنامه میداشتید با وصیتنامه رسمی هم یک سوم اول طبق وصیت نامه قابل تقسیمه چرا با وکیل مشورت نمیکنید
امیدوارم روزی که تیکر تموم شد اتفاقای خوبی افتاده باشهکاربر جدید نیستم
پدرا از این حرفا زیاد میزنن ولی اعتباری نداره،قانون حرف خودشو میزنه
ݦأ ڬۅݘيڬأ خڋأݦۅݧ ݕزڔڲہ💞___اون مویی کہ با رفتنت سفید شد رو رنگ کردم ، دیگہ برنگرد !😹___بی اعتنایی، یه انتقام خیلی شیکه🌟___مابدبختیو بوسیدیم گذاشتیم کنار،حالاول کن نیست؛ هی میره، میاد میگه یه بوس بده😩___قتل عمد فقط دروغ گفتن به کسی که خالصانه هَمه حرفات رو باور میکنه!___توغماشون بودیم گفتن جبران میکنیم،تو خوشیاشون گفتن جات خالی🍂___انقدی ک دلمون میگیره شانسمون نمیگیره😐