2777
2789

دوستان پدر شوهرم ادم موفق و مشهوری بود که خیلی پولدار بود خیلی دیگه شکر خدا بعد شوهرم کوچیکترین فرزندش بود که اخر عمری به شوهرم گفته که هر چی که دارم مال تو وسه نفر شاهد زنده هم هست شاید شوهرم اون موقع 14یا15سالش بوده ولی پسر بزرگ همه رو تقسیم کرده بین همه فرزندان و اینم بگم که پدر شوهرم سه تا از پسرای بزرگشو خرج عروسی و خونه داده بود وموقع مرگش سه تا پسر اخری ازدواج نکرده بودند که اخریش شوهر من بود و موقع ازدواجمون شوهرم یکه تکه زمینشو فروخت. خرج عروسی کرد حالا شوهرم پشیمونه میگه کاش فقط میگفتم زمینای بالا شهر و مغازهامال من و بقیش برای شما ولی نگفت بنظرتون از راه قانون میشه پسشون گرفت ؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/1995789

ارث رو مگه قانونی تقسیم نکردن؟ 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لویی ششم وارد میشود😓

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!

فقط بخشي از ارثيه رو ميتونسته وصيت كنه، فكر ميكنم يك سوم مال و داراييش رو ميتونسته وصيت كنه، بقيش بايد بصورت قانوني تقسيم بشه يا بقيه فرزندان موافقت كنن و يا بايد قبل فوت به نام همسرت ميزده

اگه که وصیت کرده باشه که بعد مرگم مال تو که فکر میکنم حتی اگه وصیتنامه میداشتید با وصیتنامه رسمی هم یک سوم اول طبق وصیت نامه قابل تقسیمه چرا با وکیل مشورت نمیکنید

امیدوارم روزی که تیکر  تموم شد اتفاقای خوبی افتاده باشه کاربر جدید نیستم   

هرکسی در مورد یک سوم اموالش می‌تونه وصیت کنه بقیه قانونی هست اونم با اسناد و مدارک نه حرف

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پدرا از این حرفا زیاد میزنن ولی اعتباری نداره،قانون حرف خودشو میزنه

ݦأ ڬۅݘيڬأ خڋأݦۅݧ ݕزڔڲہ💞___اون مویی کہ با رفتنت سفید شد رو رنگ کردم ، دیگہ برنگرد !😹___بی اعتنایی، یه انتقام خیلی شیکه🌟___مابدبختیو بوسیدیم گذاشتیم کنار،حالاول کن نیست؛ هی میره، میاد میگه یه بوس بده😩___‏قتل عمد فقط دروغ گفتن به کسی که خالصانه هَمه حرفات رو باور میکنه!___توغماشون بودیم گفتن جبران میکنیم،تو خوشیاشون گفتن جات خالی🍂___انقدی ک دلمون میگیره شانسمون نمیگیره😐