دوستان پدر شوهرم ادم موفق و مشهوری بود که خیلی پولدار بود خیلی دیگه شکر خدا بعد شوهرم کوچیکترین فرزندش بود که اخر عمری به شوهرم گفته که هر چی که دارم مال تو وسه نفر شاهد زنده هم هست شاید شوهرم اون موقع 14یا15سالش بوده ولی پسر بزرگ همه رو تقسیم کرده بین همه فرزندان و اینم بگم که پدر شوهرم سه تا از پسرای بزرگشو خرج عروسی و خونه داده بود وموقع مرگش سه تا پسر اخری ازدواج نکرده بودند که اخریش شوهر من بود و موقع ازدواجمون شوهرم یکه تکه زمینشو فروخت. خرج عروسی کرد حالا شوهرم پشیمونه میگه کاش فقط میگفتم زمینای بالا شهر و مغازهامال من و بقیش برای شما ولی نگفت بنظرتون از راه قانون میشه پسشون گرفت ؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اگر سند ادعاتون همون حرفیه که زده و گفته همه اموالم مال تو و شاهدم داره بازم هیچ اعتباری نداره. چون طرف فقط تا یک سوم اموالش میتونه وصیت کنه باشه برای کسی. بقیش رو حق نداره. ضمنا وصیت با سه تاشاهد قبول نمیشه حتما باید کتبی و محضری بشه که اعتبار داشته باشه.
عزیزم باید مواطب پولاش میبود و همه را خرج عروسیش نمیکرد
ک حالا با ی بی پولی ساده بخواد حق نداشته شو از داداشا بگیره
شوهر منم هر وخ از کار خسته میشه میگه فردا استعفا میدم
ب حرف مردا گوش نده. یچی گفته
با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍