فسقلیشونم مدیر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 10247 عنوان فسقلیشونم🐥 پیج حقوقی بزنم حمایت میکنید؟🥺❤ | مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 21 پست سلام بچه ها👋میخوام پیج حقوقی بزنم هر روز نکات حقوقی کوتاه بزارم و با زبون ساده شماهارو از حق و حقوقی ک دارید مطلع کنم.به نظرتون خوبه؟؟؟؟🙄🙄🙄حمایت میکنید یا نه🤨 💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎 1399/03/09 | 01:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فسقلیشونم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 10247 اول اینکه باید یه چیز جذاب داشته باشی مثلاااا بگی ک فلان روز در هفته بین کامنتا قرعه کشی میکنم و اگه ... خیلی خوبههههوقتی زدم همینجا بهت پیام میدم گلم ک مشورت کنم باهات. خواهرتون چقدر مبلغ میگیرن تبلیغ کنن؟ چند کا فالور دارن؟؟ 💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
سانازشونم عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 807 خیلی خوبهههه وقتی زدم همینجا بهت پیام میدم گلم ک مشورت کنم باهات. خواهرتون چقدر مبلغ میگیرن تبلیغ ک ... باشه هر وقت ک پیجتو زدی بهم بگو مطمئنم خیلی خوب میشه ۱۰ کا هنوز اما خب بزرگترم میشه دیگه😑نمیدونم والا هزینش چجوریه شایدم نگیره
فسقلیشونم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 10247 باشه هر وقت ک پیجتو زدی بهم بگو مطمئنم خیلی خوب میشه ۱۰ کا هنوز اما خب بزرگترم میشه دیگه😑 ن ... مرسی فداتشم❤ حتما بهت میگم. بهش بگو ببین هزینش چجوریه گلم میگیره یانه 💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
فسقلیشونم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 10247 باشه هر وقت ک پیجتو زدی بهم بگو مطمئنم خیلی خوب میشه ۱۰ کا هنوز اما خب بزرگترم میشه دیگه😑 ن ... عزیزم پرسیدی از خواهرت؟؟ میشه پیج داداشمو تبلیغ کنه؟ 💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
سانازشونم عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 807 عزیزم پرسیدی از خواهرت؟؟ میشه پیج داداشمو تبلیغ کنه؟ عزیزم پرسیدم اما چون الان داره کارایه طلاقشو میکنه گفت که فعلا فعالیتی نداره بخاطر همین تبلیغ نمیکنه تا روزی که دادگاه دارن فعالیت نداره . اما ببخشید میتونید کمکش کنید چندتا سوال بپرسه ازتون؟😑و پیج داداشتونم بدید اگ مشکلی نیست
فسقلیشونم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 10247 عزیزم پرسیدم اما چون الان داره کارایه طلاقشو میکنه گفت که فعلا فعالیتی نداره بخاطر همین تبلیغ نمیکنه ... باشه گلم عیبی نداره.پیج داداشم: data_dadgarلینکشم این پایین👇https://instagram.com/data_dadgar?igshid=1kymdy04qa7ih 💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎