بچه ها من پارسال با ی نفر تو فامیل ک خعلی دوسش داشتم اوکی شدم اونم میگف ک منو دوس داره و اینا!مامانم چون رو این مسائل حساس بود بش نگفتم اما این مسئله رو با خاله هام درمیون گذاشتم اونام میگفتن ک این آدم خوب نیست و بدرد تو نمیخوره!خلاصه اون آدم کم کم عوض شد و خیلی سرد شد منم چیزی نمیگفتم بش!من چون مامان و بابام جدا شدن و مامانم با ی آقایی ازدواج کرد ناپدری دارم ایشونم ی روز خوبه ی روز بد و با منم بیشتر اوقات بدرفتاری میکن...خلاصه پارسال همین ناپدریم ب من گفت من خبردارم از این اوضاع ک دوست پسر داری و بام خوب رفتار کرد..اما مامانم ک فهمید خیلی باهام دعوای شدید کرد و با اون دو تا خالمم رابطش بهم خورد ب خاطر من😔بعد این قضایا ک ۱۰ ماه اینطورت میگذره ناپدریم اخلاقش بدتر شده و فهمیدیم ک با زنداییم دوست شدن هر روزم تو گوشیش چیزای مربوط ب زنای دیگ مامانم پیدا میکنه و با این قضایا ما تصمیم گرفتیم بریم از اینجا..تا اینکه امروز ی خاله ی دیگم (۳ تا خاله دارم)با اون یکی خالم ک مامانم سر من باش دعوا کرده بود راجب ما حرف زدن و اون بش گفته بود من خودم اونموقع به شاهین(ناپدریم)گفتم: ک من دوست پسر دارم (ینی ناپدریم خودش نفهمیده خالم بش گفته)و تازه فهمیدیم ناپدریم با اون دو تا خالم ک قهریم حرف میزدن تلفنی و اینا و مامانم احتمال میده ناپدریم با اونام دوست بوده باش اما مشکل اینجاس مامانم مقصر همه این اتفاقاشونو من میدون!در حالی ک من ب اشتباهم پی بردم و میدونم کار بدی ازم سر زده اما بعدش هم تقصیر با منه؟ک ناپدریم با زنداییم و خاله هام دوسته؟
لطفا نظراتتون رو بگید و اگ جای من بودین چیکار میکردین ممنونتون میشم🙏🏻