2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

259 بازدید | 22 پست

بچه ها برادرم عاشق دختر پسر خاله بابام شده، حالا خانواده این دختر یه بچه دارن که مشکل داره، ۲تا دایی دختر هم یکی از بچه هاشون مشکل داره، به خانواده مادری و پدری این دختر دکتر گفته نبایست ازدواج فامیلی کنید

البته عمو خودم هم با دختر خالش ازدواج کرده که باز یکی از بچه هاش مشکل داره

الان برادر منکه نسبت فامیلی دورتری داره، هم جز ازدواج فامیلی حساب میشه؟؟؟

کسی از علم ژنتیک سررشته ای داره که راهنمایی کنه؟

خدایا امیدم فقط تویی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم بازم فامیلی حساب میشه ولی احتمال مشکل داشتنش کمتره

ولی اگه واقعا عاشقشه میتونن قبل از ازدواج آزمایش ژنتیک و DNA بدن که مطمین بشن مشکلی وجود نداره

ولی بازم احتیاط کنه بهتره آخه میگی یه بچه دارن که مشکل داره احتمال اینکه ژن معیوب تو بدن این دختر نهفته باشه زیاده!!!!

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت
آزمایش میدن بعدشم فکر کنم امپول رگام فکر کنم اسمش باشه میزنن که مشکلی پیش نیاد 

آمپول رگام که فک کنم برای اونایی میزنن که یکی گدوه خونی مثبت و یکی منفی هست، مگه برای مشکلات ژنتیکی هم هست؟

خدایا امیدم فقط تویی...

منم مشاوره ژنتیک رفتم یه سری از بیماری ها رو ازمایش ژنتیک مشخص میکنه بقیشو نه 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
آره عزیزم بازم فامیلی حساب میشه ولی احتمال مشکل داشتنش کمتره ولی اگه واقعا عاشقشه میتونن قبل از ازد ...

ما بهش گفتیم اما گوش نمیکنه، از بد قضیه اینه که خانواده دختر با وجودی که بهشون گفتن نباید ازدواج فامیلی کنید بازم خودشون به برادرم قبل از اینکه ما بریم خواستگاری قول جواب مثبت دادن

خدایا امیدم فقط تویی...
ما بهش گفتیم اما گوش نمیکنه، از بد قضیه اینه که خانواده دختر با وجودی که بهشون گفتن نباید ازدواج فام ...

اشکال نداره عزیزم ولی حتما حتما قبلش آزمایش ژنتیک بدن درسته هزینش ممکنه یکم زیاد شه ولی مطمین شن خیلی بهتره تا اینکه خدای نکرده زبونم لال پس فردا یه بچه معیوب داشته باشن

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت