2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه قرعه یا وام یا یه وسیله اقساطی برداربعدمجبورمیشی ماه به ماه اقساطش روبپردازی

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...

هرماه به اندازه پولی که داری سکه پارسیان بگیر اینطوری دیگه خرج نمیشه

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...

منم خیلی ولخرج بودم ولی وقتی پس اندازکردم باپس اندازم یه دستبند گرفتم خیلی انگیزه ام رفت بالا شمام کافیه یه ماه دوماه درمقابل خریدمقاومت کنین دیگه عادتون میشه یه خانم حتما باید یه پس انداز مخفی داشته باشه برای روزمبادا

هر زمان حقوق می گیرید، اول سهم پس انداز رو کنار بذارید. فوری تبدیلش کنید به یک چیز باارزش که فروختنش هم سخت باشه. اینطوری هم پس انداز کردید هم ارزش پول حفظ میشه.

شما باید در حالت کلی یک سوم درآمدتون رو پس انداز کنید (اگر اجاره خونه یا قسط خونه نمیدید - استثنا فقط این دو مورد هستن). اگر ۱ میلیون حقوق میگیرید، باید فرض کنید حقوقتون ۷۰۰ تومنه. ۳۰۰ رو بذارید توی یک حساب بانکی و هروقت رسید به مثلا یک میلیون تومن، باهش یک سکه طلای بانکی یک گرمی بخرید.

اگر حقوقتون ماهی ۶ میلیونه (مثال میزنم) ماهی دو میلیونش رو ربع سکه بانکی بخرید. نه خودتون بهش فکر کنید نه همسرتون باید بهش فکر کنه (اگر اهل اینه از شما پول بگیره، اصلا بهش نگید چنین کاری می کنید).

بقیه پولتون رو هم با خیال راحت استفاده کنید و حالش رو ببرید. به هرحال وقتی آدم کار میکنه استحقاقش رو داره خودش هم نتیجه زحماتش رو ببینه.

آقا هستم 🍁 WLF
منم خیلی ولخرج بودم ولی وقتی پس اندازکردم باپس اندازم یه دستبند گرفتم خیلی انگیزه ام رفت بالا شمام ک ...

واقعا مادرم همیشه میگه پس انداز برای یک زن لازمه با اینکه غیر از درآمدم شوهرمم بهم پول میده کم حقوقش ولی ماهی ۲۰۰ تا ۳۰۰میده که اونم خرج خونه میکنم 😭😭😭امتحان میکنم حتما پیشنهادتون