2777
2789

به کراشم چند بار گفتم دوست دارم اونم هر سری گف نه نمیشه گف من حوصله ندارم گف این چیزا الکیه

کسیم تو زندگیش نبود مطمعنم ولی منم نخاس

اون ۳۷ سالشه من ۲۶

دارم دق مرگ میشم هم غرورم خورد شد هم بهش نرسیدم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دق مرگ دختر خوب خو در عوض چندسال بعد میگی تلاشم کردم نشد و اینکه میدونی آبی که ریخته رو نمیشه جمع کرد و الکی حال خودتو خراب نکن همون دید مثبت داشته باش بگو برا آرامش دل خودم گفتم 

بیخیال

یه چیزی بوده بین خودت و اون و خدا

همه ندیدن و نمیدونن

توعم دیگه اونو نمیبینی

اونم که واسش مهم نبوده

توعم برات اهمیت نداشته باشه

فقط خواستی احساستو بروز بدی

پشیمونی نداره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اخه چند بار ردم کرد آخر سر گف برو بیرون😭😭😭😭

اون به  احتمال  زیاد    یکیو داره  از اون گذشته   فاصله سنیش خیلیه شاید به این فک کرده  باز خوبه   سو استفاده  نکرده   دروغ بگه  بهت

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

دیگه  محل  نده  خودتو بگیر   پسرا اینجور بیشتر دوست دارن 

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم