2777
2789

چیکار کنم؟چطوری برش دارم؟۱۸ تومن بهش پول دادم یعنی پولمو انداختم بیرون🥺🥺🥺🥺

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سشوار بگیر روش نرمش کن 

امروز با دستم برداشتم خیلی چسبناک بود میچسبید به دستم..چطوری استفاده میکنن؟

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
امروز با دستم برداشتم خیلی چسبناک بود میچسبید به دستم..چطوری استفاده میکنن؟

من یکم سشوار میگیرم نرم که شد یکمشو میکنم تندتند ورز میدم یه چند ثانیه که نچسبه  بعد میکشمش رو دستم یا پام. ولی خودت بندازی کبود میشه باید یکی واست انجام بده من همین الان دستم کبوده.ورزم ندم سریع میزنمش جای مورد نظر دیگه میچسبه اونجا بعد میکشمش

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
من یکم سشوار میگیرم نرم که شد یکمشو میکنم تندتند ورز میدم یه چند ثانیه که نچسبه  بعد میکشمش رو ...

آخه من چسبوندم هیچی از موهامو نکند

آره 

باید یکی دیگه واست انجام بده منم خودم انجام دادم خوب نبود هم تنیز نشد هم کبود شد

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود