2777
2789

خودم هفته سی و یک هستم خجالت میکشم بگم چقدر اضاف کردم الان بهم میگین چاقالو  

کاربر سال 92هستم بخاطر یه سوتی از نی نی یار خواستم بترکونتممممم

من تا آخر 11 کیلو

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته ۳۳ هستم ۷ کیلو 😍😍

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من اول بارداریم ۷ کیلو کم کردم و تا ماه پیش دو کیلوشو اضافه کرده بودم و‌ اللنم فک کنم اضافه نکرده باشم یعنی پنج کیلو کمتر از وزن اولیه م  

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

نه بابا عده ی کمی کم وزن میگیرن من سر پسرم ۲۵ کیلو اصاقه کردم شدم ۹۶ پسرم ۳۹۵۰ بود اما چیز خاصی لزم کم نشد کلی رژیم گرفتم حالا با وزن ۷۵ باردار شدم تا دیدم تا اللن دو و نیم اضافه شدم رفتم دکتر تغذیه رژیم انلاین گرفتم.الان پنج روزه رژیمم .خیلی خوب داده برای خوردن.اما همش سالمه خیلی وقتا دل ادم یه جیزای دیگه میخواد توروخدا نگران نباش

از این به بعد سعی کن کبابی بخوری

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
من اول بارداریم ۷ کیلو کم کردم و تا ماه پیش دو کیلوشو اضافه کرده بودم و‌ اللنم فک کنم اضافه نکرده با ...

حالا این خوبه یا بد

چون حالت تهوع داری وزن کم کردی

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
نه بابا عده ی کمی کم وزن میگیرن من سر پسرم ۲۵ کیلو اصاقه کردم شدم ۹۶ پسرم ۳۹۵۰ بود اما چیز خاصی لزم ...

اوه اوه ینس چاقیش موندگاره هرچقد زمان بارداری چاق شی؟

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم