2777
2789
عنوان

اسلیو معده

33039 بازدید | 76 پست

لطفا کسایی که حداقل ۲ سال از عمل اسلیوشون میگذره توضیح بدن شرایطشون چجوریه و با کدوم دکتر عمل کردن.

لطفا فقط کسایی ک عمل کردن نظر بدن

کسایی که عمل نکردن فقط طبق شنیده هاشون نظر ندن و به کسی استرس وارد نکنن.مطمئن باشید کسی که تصمیم به این عمل گرفته همه جوانبشو در نظر گرفته و همه راه هارو رفته و حالا تصمیم به عمل گرفته.

خواهر من تهران عمل کرد دو سال بیشتر پیش دکتر مهدی هاشم آقایی
 وزنش 117 کیلو بود الان 75 کیلو شده خداروشکر عوارض نداشت و بر نگشت البته اشتهاش که خیلی کم شده بود ولی خودش هم خیلی رعایت میکرد

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد شرط و شروط گذاشتی هیچکس جرات نکرد نظر بده😑

اخه عزیزم تا اسم عمل میاد همه میگن تنبلی رو بذار کنار کم بخور ورزش کن.خب من خودم واقعا ارادشو ندارم ولی خیلیا هستن هزار جور رژیمم امتحان کردن لاغر شدن دوباره چاق شدن 

واسه همین این تاپیکو درست کردم ک فقط کسایی که عمل کردن تجربیاتشونو با دیگران در میون بذارن

اخه عزیزم تا اسم عمل میاد همه میگن تنبلی رو بذار کنار کم بخور ورزش کن.خب من خودم واقعا ارادشو ندارم ...

عزیزم من ک خودم عمل نکردم اما بخش جراحی که بودم اصفهان چند تا از کارای دکتر محمودیه رو دیدم که خب راضی بودن ولی دکتر دیگه عمل اسلیو روده انجام نمیده میگه عوارض داره منسوخ شده اما دکتر محمودیه اول ارجاع میدن متخصص تغذیه و تربیت بدنی بعد اگر جواب نگرفت مریض  عمل میکنن یعنی ۶ ماه باید مریض رژیم گرفته باشه بعد اگر جواب نگرفت عمل میکنه فکرمیکنم اکثر پزشکا همینن.بعدم اینکه خب خودت میدونی دیگه  عمل واسه BMI بالای ۴۰ عه یا BMI بالای ۳۰ بشرطی که عوارض چاقی رو داشته باشه مثلا آپنه ،خدایی نکرده دیابت و...

وخب یه سری مریضا رو با وجود BMI بالای ۴۰ دکتر توصیه میکردند عمل نکنن اما منع مطلق نمیکردن.اگر توضیح بیشتر خواستی درخدمتم

اینستا دارن؟ هزینه جراحیشون میدونین چقدر

این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش
الان دقیق نمیدونم چقدر فقط میدونم که طرف قرار داد با همه بیمه ها هستن و بسته به نوع بیمتون مقداری از هزینه جراحی توسط بیمه پرداخت میشه
جدای از این کادر بسیار مجربی دارن و بالای 7000 عمل لاغری موفق داشتن خودتون هم سرچ کنید ایشون جزو بهترین ها تو این زمینه هستن

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
لطف میکنی عزیزم اولین سوالم در مورد عوارضشه. آیا ثابت شده که عوارض خطرناکی نداره؟ بعد دوره نقاهتش ...

ببین من دانشجوام هنوز دکتر کامل نشدم اما تاحدی که اطلاعات دارم خب یه سری عارضه داره عزیزم یکیش کمبود مواد مغذی ممکنه بده و یکی دیگش اینه که اگر به این مریضا دارو ندیم حدود یک سوم مریضامون سنگ صفرا میسازه بدنشون که خب تا ۶ ماه اورسوبیل تجویز میشه

لطف میکنی عزیزم اولین سوالم در مورد عوارضشه. آیا ثابت شده که عوارض خطرناکی نداره؟ بعد دوره نقاهتش ...

این اورسوبیل که میدیم احتمال سنگ صفرا رو کم میکنه و اینکه عملش به اندازه ی عملای دیگه خطر PTE داره.که هپارین تجویز میشه احتمالش خیلی کم میشه