2777
2789
عنوان

لطفا ...

105 بازدید | 6 پست

معنی اسم برام خیلی مهمه 

تعداد رای : 19
نظرسنجی
هانیه
4
21%
ریحانه
6
31%
کوثر
0
0%
حورا
9
47%
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حانیه با این ح معنیش خیلی بهتره

چی میشه معنیش

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
هیچ کدوم البته نظر خودت مهم تره عزیزم🥰 نازنین زهرا  زینب

اسم خودم فاطمه زهرا 

اسم شوهرم هم علیرضا 

زهرا و زینب و نازنین و اینا رو داریم 

هلما  یکتا  هستی اینا هم خوبه

اینا که گفتم تازه پیدا کردم ببینم کدوم بیشار مورد پسنده بعد تازه با شوهرم در میون بزارم باهم هم دوتا رو انتخاب کنیم بعد بریم پیش کسی که از رو اسم میتونه بفهمه برای بچه خوشبختی میاره یا ...

برای خودمون هم امتحان کردیم خیلی خوب بود