2777
2789
عنوان

طرح خونه جدیدمون

428 بازدید | 22 پست

ان شاءالله قراره خونه بسازیم. دوستان با سلیقه بخصوص مهندسین و معمارها ممنون میشم نقشه ساده یا ایده بدید بهم.در حد کروکی خم باشه خوبه.اگه عکس دارید با شرایطی که مد نظرم هست لطف کنید بفرستید.

شرایط مهم : متراژ زیر بنا ۲۰۰ تا ۲۲۰ متر

چهارخوابه

آشپزخونه مطبخ داشته باشه

نقشه شمالی جنوبی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم داریم می‌سازیم ،سه خوابه، پذیرایی،آشپزخونه ،دوتا حال

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
چجوری صداشون کنم؟بلد نیستم

خودش صدا کرده

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎