2777
2789
تا یک سال طبیعیه عزیزدلم من چی بگم ک ۱سال ونیمه اقدامم  واسه ناامیدی خیلی زوده انشالله مامان م ...

آخه مگه میشه آدم بار اول بشه بعد نشه؟بخدا میمیرم ۱سال طول بکشه چقدر نذرونیاز کردم دلم داره میترکه،انشالله،انشالله شماهم عکس بی بی چک مثبت بزارین این ماه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه مگه میشه آدم بار اول بشه بعد نشه؟بخدا میمیرم ۱سال طول بکشه چقدر نذرونیاز کردم دلم داره میترکه،ان ...

من توی عقد با اولین رابطه باردار شدم

بعد ۳ ماه که رفتم سر خونه زندگیم بلافاصله اقدام رو شروع کردم

تا ۱ سال و ۱ ماه نشد

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
آخه مگه میشه آدم بار اول بشه بعد نشه؟بخدا میمیرم ۱سال طول بکشه چقدر نذرونیاز کردم دلم داره میترکه،ان ...

فدات شم مهربونم 

تحت نظر متخصص باش راحت بشه خیالت مجبوریم تحمل کنیم اینم بدون دوتا بارداری هیچوقت شبیه هم‌نمیشه زمانشون

من توی عقد با اولین رابطه باردار شدم بعد ۳ ماه که رفتم سر خونه زندگیم بلافاصله اقدام رو شروع کردم ...

چقدر عجیب مررررررررررررررررررررررررررررسسسسسسسسسیییییییییییییسییییییییی ک گفتین واقعا بهتر شدم