حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
دو ماه رو تحمل کن ولی بعدش حتما برو سر کار. من از زمان دانشجویی کار کردم و مستقل شدم حتی علیرغم اینکه خانوادم پول می دادند و با سرکار رفتنم مخالف بودند. شما دیگه تو سنی هستی که خودت می تونی از پس خودت بر بیایی
عزیزم یه تایمی رو بذار دورکاری کن. کارای خیلی خوبی تو اینترنت میتونی پیدا کنی. قطعا یه تایمی برای کار با اینستاگرام تو روز میذاری. بجای گشتن بیهوده تو شبکه های اجتماعی می تونی ازشون پول دربیاری. کنکورتم انشالله موفق میدی. تا ساعت 8 شب مثلا برای کنکورت بخون مابقیشو دورکاری کن
من ۱۸ سالمه منم مثل تو بودم تا اینکه با یه پیچ تو اینستا آشنا شدم و تو یه شرکت معتبر اینترنتی استخدام شدم و تا الان که چهار روزه استخدام شدم ۱ میلیون ۲۰۰ هزار تومن درآمد داشتم