2777
2789
عنوان

پسرم تب داره وبیحاله اگه کرونا باشه نمیخام کسی بفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 64 پست
ببین اسی جون یه ماه از خونه ات بیرون نری چیزی کم نمیشه بچه ات از مردم و خودت مهمتره 

فردا میخاییم بعد هشت ماه بریم خونه پدرشوهرم توشهردیگه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
بعضیا 1روز که دخترمن یک روز داشت الانم خداروشکر خوبه بعضیا هم مثل دختر دختر خاله ام 3روز دارن 

شکر خدا

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوروزه تب و اسهال داره و بيحال شما نگران حرف مردمي؟!

خيلي بعيده كه كرونا باشه ولي بدنش  احتمالا بي آب شده حتما ببرش دكتر اگه خدايي نكرده اتفاقي بيفته همين مردم ميگن چه مادر بي فكري كه بچشو نبرد بيمارستان

عمري دگر ببايد بعد از وفات مارا                                                              كاين عمر طي نموديم اندر اميدواري
شما دکتر ببری هم نهایتش اگه تست مثبت شه دارو میدن میگن تو خونه قرنطینه شین خانوادگی، کی از کجا میخوا ...

شهرماکوچیکه همه میفهمن

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
این یک مریضیه که به بچه ها تازه اومده دختر منم تب داشت ولی خوب شد

علائمش چی بود ممنونم توضیخ بده پسرم تب خفیف داره دلدرد گاهی داره گاهی میگه سرم درد میکته سرفه نداره

علائمش چی بود ممنونم توضیخ بده پسرم تب خفیف داره دلدرد گاهی داره گاهی میگه سرم درد میکته سرفه نداره

عزیزم بالا بهت گفتم دخترم دقیقا مثل پسرشماست شربت استا وپودر پدی لاکت چندتا بگیر روزی 1دونه باماست یا آب قاطی کن بده بهش هر6سآعتم 1قاشق غذاخوری شربت استا بهش بده البته باتوجه به وزنش دخترم 12ونیم کیلوعه 2قاشق حالاشما از داروخونه بپرس

انقدر بدم میاد از اینایی که به فکر حرف مردمن.

اینجا انگشت نما میشیم بعد هم همه ازمون فرار میکنن یکی کرونا داشت حتی نونوایی بهش نون نمیداد میگف نیا مردم ازش فراری بودن بیچاره میرفت بیرون شهرمون خرید میکرد اصن یه وضعی نمیخام مردم بفهمن

عزیزم بالا بهت گفتم دخترم دقیقا مثل پسرشماست شربت استا وپودر پدی لاکت چندتا بگیر روزی 1دونه باماست ی ...

مرسی عزیزم خیالم راحت کردی خدا خیرت بده

خانومی یه ویروسِ فصلیه.خواهرزادم ۷ روزه درگیرشه.وارد دستگاه گوارش میشه.دل درد و تب و بعدشم میشه استفراغ و اسهال.احتمالا این ویروسه رو گرفته.

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
مرسی عزیزم خیالم راحت کردی خدا خیرت بده

فدات عزیزم خیالت راحت بچه منم همینه فقط آب ومایعات زیاد بده بهش غذام فقط سوپ وکمپوت گوشت آبشو بده بهش دکترگفت وسعی کن جای نبریش بقیه نگیرن ولی کرونانیست