2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم علایم زایمان ندارین شما! من همش میگم کی به دنیابیاد دیروز یکم شکم وکمرم دردگرفت اینقد ترس ...

نه خدا رو شکر‌ندارم

من ۱۷تاریخ سزارین دارم.

خدا کنه قبلش نشه دیگه

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
قبلا هم بالا می رفت؟ خیلی تپل شدی اسمه کاربریت تپلی گذاشتی

نه فشارم همش نرمال بوده.

نه از اول تپل بودم😁تو بارداری کلا ۹کیلو وزنم زیاد شده که اونم بیشترش واسه بچه و متعلقاتشه

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

وااای ای جووونم😍

استارتر چند سالته؟

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

اینجا هفته ی هفتم بارداریمه. شصت و هفت کیلو بودم. الان 77 کیلوام. دقیقا ده کیلو اضافه کردم

خوبی شما که   مه 82بودم شدم 105بلافاصله که زایمان کردم پونزده کیلو کم شد 

گروه قرمز    وزن فعلی :۱۰۳     وزن هدف:80
وسوسه شدم نی‌نی بیارم😍😍😍 من فقط بابت مامانم دل‌نگرونم،طرف ما رسمه مادر دختر سیسمونی بده و باید خ ...

ایشالا که زودی حل میشه عزیزم خدا بزرگه. منم هنوز قسط جهازم تموم نشده بود بنده های خدا سیسمونی هم دادن. البته من خیلی چیزا رو رعایت کردم و نخواستم ازشون. بعضی چیزارم گفتم شوهرم بخره که یه کم براشون سبک شه. خدا به همه پدر و مادرا برکت بده❤️