2777
2789
عنوان

غذای مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 48 پست

اگه گوشت تیکه ایه جوجش کنین،اگه چرخ شدس،کبابش کنین،هم سادس هم شیکوباکلاسه.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره غذای نونی بزار،الویه،کشک بادمجون،آبگوشت و اینجور چیزا،خیلی هم خوبه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
بچه ها ما که عروس هستیم ، بربم مهمونی ، خودمونی حساب میشیم؟ یا مهمون رسمی؟😐😂

خخخ اگه دفعه اوله رسمی ولی بعدها صمیمی

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
جوون هستن. 

جوجه بزنیدومخلفاتش بیشتر سعی کنیدبهتون خوش بگذره هیچکس واسه شکم نمیره جایی این روزام که همه رژیمن

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

ببین میخای ساده باشه 

زرشکپلو با مرغ

با ماست و نوشابه 

دیگه ترشی مرشی و سبزیو حذف کن 

ترشی کی میخوره اخه .ترشی ماله زمستونه اونم غذا ابگوشت یا عدسپلویی چیزی باشه . 

Niye galmiyorsun ..niye
بزار بابا اشکال نداره  خیلی هم بهتر  بخدا سبکتر بهتره  چیه هر مهمونی میری شوی غذاس ...

منم میخوام همه باهام خودمونی بگیرن مهمونیا شونو. واسه همین گفتم اینکارو بکنم. ولی واقعن از طرز فکر مردم بی خبرم. میترسم ناراحت بشن ازم. موندم چه کنم. از تجملاتی کردن هم واقعن خوشم نمیاد. حس میکنم شو دادن و مصنوعی بازیه

ببین میخای ساده باشه  زرشکپلو با مرغ با ماست و نوشابه  دیگه ترشی مرشی و سبزیو حذف کن&nb ...

آخه خودشون میگن سبک درست کن. نمیدونم دارن تعارف میکنن یا چی. خودت باشی مثلن بهت بگن سبک درست کن بدون برنج باشه غذات، آیا قبول میکنی یا به حساب تعارف میذاری؟ ممنون میشم نظرتو بگی حتمن

اولین باره میان خونتون؟شما قبلا خونشون رفتین؟

اگه اولین باره اینکارو نکن

خونه همکارهمسرم رفتیم کتلت و گوشت سرخ شده اورد بدون برنج.بهم برخورد.اولین بار بود.ی برنج درست کردن چه کاریه آخه.درست کن .شاید بهشون بربخوره

منم میخوام همه باهام خودمونی بگیرن مهمونیا شونو. واسه همین گفتم اینکارو بکنم. ولی واقعن از طرز فکر م ...

اره عزیزم 

چیزی جز پز و خود نمایی نیس 

به نظرم یه غذایی که واقعا خوردنش نون میطلبه درست کن با ترشی و ماست یا سالاد و ژله و نوشیدنی

مشکل ما اینه تو ذهن مردم زندگی میکنیم 

بهتر هرکسی کار خودشو بکنه 

ما چی کار داریم به بقیه 

اونی که بخواد خونه مردم رفت و امد و محرم نباشه پشت سر غذا و رفتار میزبان بگه همون بهتر که کوفت بخوره 😂😂😂😆😆😅😅

البته که مزاح میکنم ولی بهتره هرکسی با فرهنگ خودش پیش بره

افرین به شما 

افرین

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
اولین باره میان خونتون؟شما قبلا خونشون رفتین؟ اگه اولین باره اینکارو نکن خونه همکارهمسرم رفتیم کتل ...

آهان. بعد مثلن اگه خودشون بهت بگن ما برنج نمیخوریم، غذای ساده بذار تو قبول میکنی یا میذاری به حساب تعارف کردن و این چیزا.