2777
2789
عنوان

چطور جوابش رو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 25 پست
اوف چقدر پیله و سیریشن این افراد . راهی نداره رک بهش بگو نمیخام اصلا دوس ندارم این کارارو بگو صدسالم ...

دوست عزیز دقیقا همین الان مو به مو حرفت رو البته با اندکی تغییر گفتم میگه این کار تهش پیروزیه کمممک فقط ولم کنه همین

وایی دقیقا راست گفتی دوست دارم اونطوری بگم ولی چون تازه باهام دوباره ارتباط برقرار کرده میگم ناراحت ...

آره بابا رودرواسی نکنیا اونا کلا مدلشونه پیله میکنن بدتر میشه ها. ما یکی از فامیلامون پیله کرده بود برا بیمه بازاریابی میکرد گیر داده بود بیمه کنین و فلان هی ما میگفتیم نه و بهونه میاوردیم هی بیشتر توضیح میداد هی میخاست مارو راضی کنه وای هر روز زنگ میزد دیوونه کرده بود مارو آخر به شوهرم گفتم چرا رودرواسی میکنی الکی وقتمونو میگیره وقت خودشم میگیره بگو اصلا نمیخام بابا دیگه در هرصورت نمیخام 😆 خلاصه همچین جمعش کردیم که دیگه پیداش نشد 😂 خیلی پیله میکنن خب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز دقیقا همین الان مو به مو حرفت رو البته با اندکی تغییر گفتم میگه این کار تهش پیروزیه کمممک ...

خیلی چغر بد بدنه 😆😆 با کفش پاشنه دار بزن تو سرش 😂😂

وای الان کاملا درکت میکنم 😉 به نظر من همون اول نباید وا میدادی اون روزنه های امیدو توی تو دیده 😎

خیلی چغر بد بدنه 😆😆 با کفش پاشنه دار بزن تو سرش 😂😂 وای الان کاملا درکت میکنم 😉 به نظر من همون ...

وای دارم دیونه میشم 

بزنم بلاکش کنم راحت بشم

دارم دقیقا بهش میگم ببند دهنت رو ولی باز ...

😂😂😂 تو میتونی فقط محکم باش عزیزم 😂 اون کم نمیاره ها روشش همینه 🤓

تازه تو بحث معرفی محصولات بودیم منم بحث رو عوض کردم گفتم میخوام برم شب بخیر

فکر کنم پیروز شدم

گفت اخرش پیروزیه راست گفت🤣🤣🤣