2777
2789
عنوان

آی وی اف روش خطرناکیه؟

200 بازدید | 26 پست

سلام .منو شوهرم مشکل خاصی نداریم فقط سنم ۳۶ شده . و یک دختر پنج ساله دارم که طبیعی باردار شدم.

دوباره مدتیه اقدام طبیعی میکنیم البته با دارو ولی نشدم 

.دکتر میگه بخاطر سن هست آی وی اف کن .

ولی شوهرم مخالف آی وی اف هست .چون خواهرش انجام داده و مشکل دار شد تو چهارماهگی مجبور به سقط شد.

میگه خدا نخواد به زور نمیگیرم.

در ضمن این حرف درسته که در روش طبیعی اسپرم خوب وارد تخمک میشه ولی در آی وی اف معلوم نیست چه اسپرمی وارد بشه که شاید مشکل دار باشه؟

کلا ما ده بار اقدام داشتیم و نگرفت 

ده بار اقدام خیلی کمه خب

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعداد اقدام هاتون ده بار هست

یا 10 ماه هست تو اقدام هستی؟

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

وقتی بچه داری چیکار داری کمک باروری استفاده کنی عزیزم.

مشکل اون بنده خدام به آی وی اف ربط نداشته.

از کجا میدونی تو طبیعی اسپرم خوب میره تو تخمک؟ آی وی اف تفاوتش چیه که اسپرم بد بره؟ تازه اسپرمو شستشو میدن بهترینو قرار میدن.

خطرش داروهای هورمونی هستش که باید بزنی . و بیهوشی و عمل تخمک گیریش که زن سختیشو میکشه. و نهایتا انتقالو صدتا آزمایش . عکس رنگی و عمق رحم و.....

خدا برات نگه داره بچه تو.

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
آخه ذخایر تخمدانمم کم هست . دکتر میگفت باید عجله کنی .fsh چهارده بود

اگر fsh 14 داری و ذخیره ت کمه.

یکم طبیعی باردار شدن سخته.

برای fsh دارو میدن. 

توکلت به خدا

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
وقتی بچه داری چیکار داری کمک باروری استفاده کنی عزیزم. مشکل اون بنده خدام به آی وی اف ربط نداشته. ...

دکترم میگه زمان رو از دست ندم .وگرنه منم از آی وی اف میترسم.

ولی اگه بدونم جنین آی وی اف مشکلی پیدا نمیکنه انجام میدم . توی اینترنت خوندم جنین های آی وی اف موقع تزریق شدن اسپرم به داخل تخمک ممکنه آسیب ببینن

تا اونجا که من میدونم واسه آی وی اف بهترین اسپرم ها و تخمک ها برای لقاح استفاده می شن

بعد هم جنین رو رشد میدن

تو بعضی جاها، تست ژنتیک روی جنین های درست شده انجام میدن تا اگه مشکلی داره جنین، اون رو وارد رحم نکنند.

دنیا زشتی کم ندارد، زشتی‌های دنیا بیشتر بود، اگر آدمی بر آن‌ها دیده بسته بود. امّا آدمی چاره‌ساز است.
دکترم میگه زمان رو از دست ندم .وگرنه منم از آی وی اف میترسم. ولی اگه بدونم جنین آی وی اف مشکلی پیدا ...

تو میکرو اینجکشن اینجوره که تزریق میکنن

آی وی اف اسپرمو فقط در کنار تخمک قرار میدن.

ولی دیگه آی وی اف کمتر انجام میدن. 

برای مشکلات کروموزنب و اینا PGD  انجام میدن که هزینه ش جداس.

از من میشنوی تن به آی وی اف نده. به همون تک فرزندت بسنده کن.

من اگه یکی داشتم هیچوقت دنبالش نمیرفتم