2777
2789
چند بار باید بخونیم؟

چهل شب پشت سر هم 

خواهر من چند سال پیش یه همسایه ناجور داشت همینو خوند خیلی زود جواب گرفت  اصلا باور نمی کرد بفروشه بره چون قصد نداشت 

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته
چهل شب پشت سر هم  خواهر من چند سال پیش یه همسایه ناجور داشت همینو خوند خیلی زود جواب گرفت &nbs ...

مرسی عزیزم.

دعا کن ما هم یکی از همین بی شخصیتای کثیف داریم زنه گنده دوتا بچه بزرگ داره ۲۰ ساله و ۲۶ ساله مدام اذیت میکنه اهل جادو جنبل و بشدت دخالت تو زندگی خصوصی همسایه هاس و چشم شوره شدید.هر صفت بدی ک بگی تو این ماده سگ جمع شده

و با افتخار از نفرینها و چشم زخمهایی ک واسه دیگران میکنه تعریف میکنه ک اره من اینم و نفرینام میگیره ک انشاءالله نفرینها و جادو جنبلاش تو زندگی خودشو دو تا بچه های بدتر از خودش بیاد .اونام لنگه همین زنه کثیفن شایدم بدتر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونطوری   بخون  فوت   کن  بریز      هر بار  میخونی   ب ...

مچکر دوست گلم دیشب انجام دادیم مادرم ازت تشکر میکنه....ی چیزی دیکه شما درمورده بختگشایی ی دختری راهکاری نمیدونی ..ی دختر که بختش بازبشه ازدواج کنه باذکر خوندن یا سوره های قران چیزی بلد باشی که نتیجه بده برام بگی خاهششن 

مچکر دوست گلم دیشب انجام دادیم مادرم ازت تشکر میکنه....ی چیزی دیکه شما درمورده بختگشایی ی دختری راهک ...

سلام  عزیزم   .امیدوارم  جواب  بگیری  .منم دعا کنید  

🌻ختم تسهیل ازدواج و گشایش بخت🌻

👈 چله  سوره   یس   ..    غسل    سرکه  و  سنگ قلیاب  انجام  بدین

چله   سوره  احزاب  

نذر   صلوات  تعداد  بالا   هدیه   به   نرجس  خاتون  و نفیسه خاتون  

حاجت  روا  شوید 

مچکر دوست گلم دیشب انجام دادیم مادرم ازت تشکر میکنه....ی چیزی دیکه شما درمورده بختگشایی ی دختری راهک ...

سلام  خوبی  عزیزم  .میخاستم  ببینم  سوره فیل  انجام دادی  نتیجه داد؟