تا حالا چيزيو از خدا به زور خواستين و اگه بهش رسيدين چه عواقبي داشته
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با زور مگه میده؟بنظر من تا خودش نخواد نمیده منم شروع کردم یچیز محال ازش خواستن خدا میدونه بهش میرسم ...
اره عزيزم ميده
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
التماس... دعا... بعدم کلی تحقیر شدم و پا رو همه چیزم گذاشتم ولی کاش نمیذاشتم، انگار خوشی ش همون یه لحظه بود که فهمیدم مال همیم از فرداش رنگ شادی رو ندیدیم و حس میکنم چون به زور خواستم اینه
خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...
به نظرن خدا بچه نیست که بزتیمش و بازور ازش بگیریم خدا اگر نمی خواست اصلا نمی داد
وقتي رو يه چيزي پافشاري ميكني بهت ميده ولي بعدش كلي عواقب داره