2777
2789

ممنون میشم راهنمایی کنید . ما همیشه همینجوری میپیچیم بعد روش آب و مخلفات میزاریم سه چهار ساعت بپزه الان تو گوگل دیدم میخوان بپچن برگ خیلی نرمه معلوم بود پخته بودنش . بنظر شما کدوم روش بهتره؟و خوشمزه تر؟ ما روشو آب و گلاب و رب انار و شکر و روغن و کمی ادویه میزنیم شما چیا میزنید؟

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اصلا

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

نه اصلا لازم نیس مگر اینکه برگ ها ضخیم باشن چون طعم واقعی برگها از بین میره

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

سلام ما برگ نمیپزیم قبل پیچیدن

وقتی تو قابلمه خوب میذاری دوساعت بپزه نرم میشه قبلش نیاز نداره بپزه

ففط نکتش اینه حتما یک پیشدستی تخت نشکن که داخل قابلمه جا بشه بذار  داخل رو دلمه ها و یک سر قابلمه که کوچیکتر از قابلمس بذار روش. دیگه دلمه ها تکون نمیخورن و خوب پرس میشن 

ما گوجه سبز داخلش میزنیم و   یک لیوان شکر و سرکه مخلوط میکنیم میریزیم داخلش و میذاریم جذب شه. ما کلا پر مزه میخوریم غذاهارو

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز