2777
2789

عشقا ممنون میشم جواب بدین فردای روزی که قراربود پریود شم بی بی زدم پررنگه پرنگ شد فرداش که میشه دوروز تاخیر رفتم ازمایش گفت بتام دویست به بالا هستش؟بچه این مقدار خوبه بنظرتون لتروزول خوردم امکان داره دوقلو باشه شما بتاتون چن بودبعد تاخیر قلب نی نی تون تشکیل شد؟

بی صبرانه منتظر اومدنتم فندق من ای معجزه خدا😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی در کل دوقلو هم نباشه خوبه این مقدار؟

عزیزمن تو ازمایش بتای معمولی دادی ک گفته بالای 200 باید تیتر بتا بدی عدد دقیق بده بهت اصلا شاید 1000 باشه

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
عزیزمن تو ازمایش بتای معمولی دادی ک گفته بالای 200 باید تیتر بتا بدی عدد دقیق بده بهت اصلا شاید 1000 ...

نمیدونم اون دکتر ازمایشگاه خودش خانم دکتر بود تومطب گرفت گفت بالای دویست حالا منه بی تجربه 😔

بی صبرانه منتظر اومدنتم فندق من ای معجزه خدا😘😘😘
نمیدونم اون دکتر ازمایشگاه خودش خانم دکتر بود تومطب گرفت گفت بالای دویست حالا منه بی تجربه 😔

برو تیتر بده ب دردت میخوره 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂