roozaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 623 عنوان مژه ی دائم دائم 82 بازدید | 9 پست دوستای گلم من خیلی دوستدارم دائم مژه بکارم کسی بوده کاشته باشه ببینیم چ مزایای داره خوشگلاسیون 1399/03/07 | 19:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niki1371 عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 5626 منم میخوام بدونم هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانهی انگشتهایش، گره دلتنگی موهای بلند زنرا باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی…❤👩❤️👨
مهسا۸۰ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1005 میگم خوب نیست بعدازمدتی مژه هات میریزه قول میدم کنارت بمونم و به تک تک رویاهامون برسیم.تا ابدو یک روز کنارتم...ℳ...
زیبای_او عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 6793 والا تاجایی ک شنیدم دوباره میریزه مگه اینکه زیرنظر پزشک متخصص بکاری ک اونم ۵تومنه ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
roozaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 623 منم میخوام بدونم امروز شنیدم کاشت دائم هست خیلی دوستدارم قیمتش رو بدونم هم کسی کاشته باشه بپرسم ازش
roozaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 623 والا تاجایی ک شنیدم دوباره میریزه مگه اینکه زیرنظر پزشک متخصص بکاری ک اونم ۵تومنه وای عاشق پرو فایلتم خخخخجدا یعنی میریزه اینجور ک فایده نداره
زیبای_او عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 6793 وای عاشق پرو فایلتم خخخخ جدا یعنی میریزه اینجور ک فایده نداره اونم عاشق توئه😉اره گلی نهایتاااااا نهایتاااااا اونم یه ارایشگر۲۰باشه ک تا۶ماه اگههه همینجورباقی بمونه اونم ب مژه های اصلی خودت اسیب میرسونه ومیریزه ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
roozaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 623 اونم عاشق توئه😉 اره گلی نهایتاااااا نهایتاااااا اونم یه ارایشگر۲۰باشه ک تا۶ماه اگههه همینجورباقی ب ... خخخخخ پس کلا بیخیالش ولی مژه خیلی چیز باحالیه
زیبای_او عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 6793 خخخخخ پس کلا بیخیالش ولی مژه خیلی چیز باحالیه اره خیلییییی چشارو خوشمل میکنه😍من میخوام سریتابخرم ریمل مژه هاموخراب کرد ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
قرمزی63 عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 15165 کاشت مژه دایم تاحالا خیلی راضی کننده نبودهمعایبش اینه موهای مژه تاب تا کاشت میشه یکی جهت مشرق یکی مغربی عیب دیگش این که عین مو سر بلند میشه وباید قیچیش کنی عجب حلوای قندم من😁 عجب ماه بلندم من😁