2777
2789
عنوان

آیا پستونک باعث لاغری بچه میشه؟

8724 بازدید | 20 پست

من شنیدم پستونک باعث لاغری بچه میشه.کیا تجربه دارن.من بعد از اینکه شیر خورد بهش پستونک میدم و وقتی کلافه میشه و خوابش میاد.خودش علاقه شدیدی به خوردن دستش داره.واسه همین دادم بهش.

دخترم الان‌۳ ماهش تموم شده

آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن .... !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من وزنش نرماله باعثم نميشه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

نه

بچه من میخورد اصلا هم لاغر نبود

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
فکر کنم باعثه کم اشتهایی میشه اخه من بچه هام وزنشون همیشه رو نمودار زیاد بود دکتر گفت باید پستونک بد ...

بچه به مكيدن علاقه داره همينم باعث ميشه حتي گرسنه نباشه شير بخاد واسه همين ميدن كاهش اشتها نداره

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
فکر کنم باعثه کم اشتهایی میشه اخه من بچه هام وزنشون همیشه رو نمودار زیاد بود دکتر گفت باید پستونک بد ...

نه گلم لاعث کم اشتهایی نمیشه

بچه تا دو سالگی یکی از نیازهاش مک زدنه

حالا اگه پستونک موقع سیر بودنش مک نزنه

یا شیشه میخاد یا شیر مامانشو تا حس مک زدنش ارضا بشه

کاریم نداره که سیره یا گرسنه

دکترم ب شما گفته پستونک بده.بلکه بخاطر این حس یکسره شیر نخوره وزنش بره بالا

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
فک کنم دهنشو بزرگ میکنه 

نه هیچ اتفاقی نمیافته

باعث لاغری نمیشه ولی باعث میشه فک بچه بیاد جلو

نه اصلا

بچه به مكيدن علاقه داره همينم باعث ميشه حتي گرسنه نباشه شير بخاد واسه همين ميدن كاهش اشتها نداره

دقیقا.منم میدیدم گرسنست انگار.شیر میدادم و بالا میاورو

آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن .... !