2777
2789
عنوان

لطفا منو راهنمایی کنید

104 بازدید | 15 پست

من چندسالی هست که پدرم مجدد ازدواج کرده و از مادرم جدا شده من رابطه خوبی با پدرم همسرش و بچه های اون زنش دارم و خودم ازدواج کردم چند روز پیش رفتم پیش یک اینه بین و بهم گفت یک نفر از فامیل هام داره برام دعا میگیره که زندگیم خراب بشه و با مشخصاتی که به من داد متوجه شدم همسر پدرم هستش و من و همسرم الان نمیدونیم چطور با این خانوم رفتار کنیم که متوجه بشه که ما میدونیم و به نظرتون اینرو با پدرم در میون بزارم یا نه دارم دیونه میشم خواهش میکنم کمکم کنید 

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

اگه مطمعنی ب بابات بگو

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

وا

اعتقاد داری به این چیزا

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرمن شمانبایدبخاطر حرف یک اینه بین بی هیچ دلیل قابل اعتمادی ب اون خانم بدبین بشید.شما ازاوگ خونه رفتین پس دلیلی نداره براتوگ کاری کنه.بنظرمن مثل سابق باشی واین حرفارو بریزید دور.چون بیشترشوو هیچ اساسی ندارن 

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫
وا اعتقاد داری به این چیزا

تا قبل اینکه برم میگفتم خرافاته ولی وقتی انقدر دقیق و درست همه چیز رو برام گفت حیرون موندم 

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰
به چه قصدی رفتی پیش آینه بین؟ با تصور قبلی و برای حل مشکلی رفتی؟! یا الکی؟ 

نه مدتی هستش که با شوهرم بی دلیل و الکی دعوا میکنم که اتفاقی متوجه شدم یه کسی هست که کارش خیلی خوبه و ادم درستی هستش و به هیچ عنوان پول نمیگیره رفتم پیشش و گفت بیشتر از بیست دعا داری که همش برای خراب شدن زندگیته

یعنی واقعا به حرف یه دعا نویس که معلوم نیست کیه، میخوای تو زندگیتون دلخوری ایجاد کنی باور نکن به نظر ...

نه نمیخوام دلخوری پیش بیاد میخوام یه جوری بفهمه و دست از سر زندگی من برداره

چه نشونه هایی داد که فکر کردی اونه؟!  

گفت یه زن میان سال با قد متوسط

بعد من که میدونستم توی روستاشون یه دعا نویس هست پرسیدم دعا نویس توی  روستا برام دعا نوشته گفت اره  اسم روستا رو گفت بعد اسم زن بابامو که گفتم گفت اره خودشه 

گفت یه زن میان سال با قد متوسط بعد من که میدونستم توی روستاشون یه دعا ندیس هست پرسیدم دعا نویس توی ...

زیاد مطمئن نباش، اونا معمولا  از بین حرف های خودتون حرف هایی می‌زنند و براساس واکنش و اهمیتی که شما میدید به حرفاشون، جهت دهی حرف هاشون را عوض می‌کنند، اگه راست می‌گفت خودش باید اسم اون زن را میگفت نه شما، هر چی شما گفتی تصدیق و تایید کرده و به فکر های شما سازمان دهی و جهت دهی کرده، حالا این وسط یه حدس هایی هم خودش زده که به هدف خورده

[QUOTE=138614614]زیاد مطمئن نباش، اونا معمولا  از بین حرف های خودتون حرف هایی می‌زنند و براساس واکنش و اهمیتی که نمیدونم ذهنمو خیلی درگیر کرده ولی چطور اسم روستا رو خودش گفت