2777
2789
عنوان

حبس یا اعدام

266 بازدید | 12 پست

گروه جامعه: یک وکیل دادگستری گفت: در صورت قتل فرزند توسط پدر، قاتل باید مجازات جنبه عمومی جرم را طی کند.

حمیدرضا گودرزی با اشاره به جنبه عمومی قتل رومینا اشرفی توسط پدرش اظهار کرد: از لحاظ قانونی پدر در صورت قتل فرزندش قصاص نمی‌شود، اما جنبه عمومی جرم را که ۳ تا ۱۰ سال حبس است، باید بگذراند. این وکیل دادگستری ادامه داد: بر اساس ماده ۶۱۲ که می‌گوید هر کسی مرتکب قتل عمد شود و شاکی نداشته یا شاکی داشته، اما از قصاص گذشت کرده باشد و یا بهر علت قصاص نشود، در صورتی که اقدام وی موجب اخلال در نظم و صیانت و امنیت جامعه یا بیم تجری مرتکب یا دیگران شود، دادگاه مرتکب را به حبس از ۳ تا ۱۰ سال محکوم می‌کند که در این پرونده هم پدر قصاص نمی‌‍‌شود، اما باید مجازات عمومی جرم را بگذراند. وی با بیان اینکه برای صدور این حکم  نظر مورد نظر دادگاه است، گفت:  دادگاه با توجه به مسائل و شرایطی که قتل بر اساس آن انجام شده درباره حبس و جنبه عمومی جرم تصمیم‌گیری می‌کند؛ گاهی ممکن است کیفیات مخففه هم  اعمال شود که بر اساس آن جنبه عمومی جرم از ۳ سال کمتر می‌شود، اما گاهی ممکن است مجازات تکمیلی داده شود و فرد بیش از ۱۰ سال حبس را بگذراند و حتی برای او جرم مجازات تبعید هم در نظر گرفته شود. گودرزی تصریح کرد: عملی که این پدر انجام داده با شرایط امروز کشور  مطابقت ندارد و باید شرایط روحی وضعیتی که قتل در آن انجام شده در کنار شرایط زندگی دختر مقتول و بلوغ فکری او بررسی شود. این وکیل دادگستری گفت: برای صدور حکم تمام شرایط از جمله وضعیت زندگی دختر و شرایط زندگی او باید مد نظر قرار گیرد و با توجه به آن برای پدر قاتل حکم صادر شود.

😠😠😠😠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارن خونش پایمال می کنن

اره دیگه جانی ها و قاتل های دیگم میبینن میفتن به جون دختراشون راحت میکشن میرن زندان بعد سه سالم ازاد میشن اب از اسیاب تکون نمیخوره

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید

نمیدونم.ولی فقط اینو میدونم که اگه با دخترش رفیق بود، دخترش هیچوقت جای خالی یه مردو خالی نمیدید تو زتدگیش.که بره با مسر مردم بخاد فرار کنه.

از طرفی اگه مادر دختره هم ابهت شوهرشو تو خونه حفظ کرده بود و پدر دختر در نظر دخترش قوی بود و دختر از پدر محبت می دید از مدری که هم حامیه هم قویه هم مهربونه دیگه اینجدری نمیشد.

خانواده خانواده خانواده.

دختر دارا مراقب رفتار با شوهرتون باشید.مردونگی شو نگیرید.بزارید هر نقشی سر جای خودش باشه.

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
وایی شما چرا حرص می خورین؟ یه اتفاق افتاد  ورفت  ولی ما تا آخر عمر باید تاپیکاشو تو نی نی ...

حرص خوردنی نیست ناراحت کننده هست تعصف باره که یه پدر دخترش رو که از خونشه کشته

حرص خوردنی نیست ناراحت کننده هست تعصف باره که یه پدر دخترش رو که از خونشه کشته

آره تاسف باره که فقط سه سال می ره زندان و نه خانی اومده و نه خانی رفته ولی دیگه بسته خسته شدیم انقدر تاپیک این دختررو دیدیم

پسرم زندگیمه♥

قوانین کشوری هر روز در حال تغییر است و قوانین  را باید از متخصص آن سوال کرد و وکلای عدل ایرانیان ما می توانند به شما راهنمایی بدهند، و هر وکیلی که بیشتر در موضوعات کار کرده باشه مثلا وکیل کیفری در این مورد بیشتر و بهتر می تواند کمک رسانی کند .

پیشنهاد می کنم مقاله کاهش حبس تعزیری از نگاه وکیل کیفری را مطالعه کنید