2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 38 پست
چه رنگی شد گلم؟؟چند هفته انجام دادی من ۱۲هفته انجام دادم قرمز شد

منم زیادی خوب بودم وقتی گفت۶۰درصد پسر تعجب نکردم میدونستم

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁

قبل ان تی کلا دوبار خوابشو دیدم(پسر) با اینکه واقعا تو فکر جنسیت نبودم

ان تی هم رفتم یادم رف بپرسم😂

ولی سونوگرافیسته گف پسره!

البته من هنوز مطمئن نیستم پسره یا ن

ولی جالبیش همه بدون استثنا میگفتن پسره!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این تست ابن سینا که روی شکم میگیریم رو انجام دادم پسر بود قبل از بارداری هم بر اساس خوابی که دیدم ...

چه خوابی دیدی گلم ؟تست ابن سینا روی شکمت چطور شد؟

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان
چه رنگی شد گلم؟؟چند هفته انجام دادی من ۱۲هفته انجام دادم قرمز شد

پس دختره من از هفته دوم زدم آلبالویی شد تا قبل از زایمانم همینکارو برا دخترعموم انجام دادم بنفش شد بچشم پسر شدچون هردوباهم بارداربودیم

پس دختره من از هفته دوم زدم آلبالویی شد تا قبل از زایمانم همینکارو برا دخترعموم انجام دادم بنفش شد ب ...

آخه من برعکسشو شنیدم اگه قرمز بشه پسره اگه بنفش بشه دختر 😁

چه خوابی دیدی گلم ؟تست ابن سینا روی شکمت چطور شد؟

خواب دیدم جلوی یک سید که نامحرمه بدون حجابم تعبیرش میشد این که به یه سید محرم میشم شوهرم سیده از اونجا حدس زدم که احتمالا پسر دار میشم این رو چند ماه قبل بارداری دیدم زمان تعبیر رو هم نگاه کردم زده بود تا یکسال تعبیر میشه 

حلقه طلا بستم به نخ گرفتم بالای نافم دایره ای چرخید 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خواب دیدم جلوی یک سید که نامحرمه بدون حجابم تعبیرش میشد این که به یه سید محرم میشم شوهرم سیده از اون ...

من زنجیر طلا رو بالای شکمم گرفتم دایره ای چرخید یعنی پسره؟؟

جوش شیرین هم درسته من انجام دادم 

آخه اون برای ماه های پایینه بعد سه ماه دیگه درست جواب نمی‌ده عزیزم من الان چهارماهمه

چه جوری؟حلقم رو ببندم به نخ بعد بذارم رو نبض شکمم؟یا رو خود ناف؟چجوری بشه دختر یا پسره؟

آره بگیر بالا ناف تقریبا اگر دایره ای چرخید پسر اگر خطی رفت دختره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
آره بگیر بالا ناف تقریبا اگر دایره ای چرخید پسر اگر خطی رفت دختره  

ممنون عزیزم حالا این واقعیت داره؟؟

من زنجیر طلا رو بالای شکمم گرفتم دایره ای چرخید یعنی پسره؟؟

آره 

ممنون عزیزم حالا این واقعیت داره؟؟

نمیدونم برای من که درست در اومد تو نت خوندم ابن سینا اون موقع اینطوری تعیین جنسیت میکرده ولی از نظر علمی ثابت نشده