2777
2789

سلام بچه من ۴سالشه و بسیااار وابسته به منه طوری که از خواب بیدار میشه از دامن من اویزونه تا شب توی خواب هم هزار بار بیدارمیشه ببینه کنارش هستم یانه؟دستمو بگیره بخابه کلافه شدم نمیزاره به هییچ کارم برسم انقدر بهم میچسبه تموم کارام میمونه گاهی عصبی میشم وپرتش میکنم واقعا نمیکشم کلافم کسی هست اینجوری باشه بچش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید عمیشه با تو تنهاست واسه همین اینجوریه ببرش پارک بابچه هادوست بشه وابستگیش کمتر بشه مهدکودک هم بهش کمک میکنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شاید عمیشه با تو تنهاست واسه همین اینجوریه ببرش پارک بابچه هادوست بشه وابستگیش کمتر بشه مهدکودک هم ب ...

اره همیشه باخودمه و از وقتی کرونا اومده به خاطر تنهایی و قرنطینه بدترم شده تو اشناها بچه هم نداریم

سلام عزیزم  خوب هستید؟؟

بچه تون بهتر شده  یا هنوز وابستگی  داره؟؟

دختر منم  ۵ سالشه،  کلی سعی کرده بودم و از وابستگیش کم کرده بودم  الان  باز دوباره   شروع کرده با شدت  بیشتر  جوری که  حتی نمیخوابه، میگه میترسم  بخوابم  بیدار بشم  تو مُرده باشی...

نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم،  پیش دعا نویسم بردم میگه  مشکلی نداره

خدایا از گناهانم بگذر... همانگونه که از آرزوهایم گذشتی...