2777
2789
عنوان

خواهرم شوهرم اعصابمو خورد کرد

599 بازدید | 44 پست

سلام امروز قراره واسه پسرعموی شوهرم عقد بگیرن حدود صد یا بیشتر نفرن منم دعوت کردن به مادر شوهرم گفتم نمیرم اونم گفت مشکلی نیست منم نمیخوام بری تو این مریضی من از طرف تو کادو میدم میگم مریضه بعد خواهرشوهر بزرگم که دوتا هم بچه داره خودش نمیره میگه من از بچه هام میترسم مریض بشن اومده به من میگه نه تو حتما باید بری میگم نه نمیرم برگشته میگه مگه دست خودته تو عروسی باید بری منم گفتم خودت برو اگه راس مییگی میگه اخه من اجازم دست خودم نیست دست شوهرمه ولی اجازه تو دست ماست من بگم برو باید بری منم گفتم من اصلا تو رو ادم حساب نمیکنم حالا بخوام اجازه امم بدم دستت به تو ربطی نداره من چیکار میکنم اونم دمشو گذاشت رو کولش رفت اه اعصابمو خورد کرد اصلا یذره فرهنگ ندارن اخه واجبه تو این مریضی عقد بگیرین یدونه النگو خریدن حالا اونو باید همه ببینن

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...

:/

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمت گرم خوب گفتی

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

دمت گرم خوب نوکشوچیدی

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم