2777
2789
عنوان

عشقم داره میره تو رو خدا بییاید

503 بازدید | 35 پست

این مشکل دوستمه لطفا راهنمایی کنید

بعد یک سال ک پسر عمم دنبالم بود بلاخره کم اورد و باهم دوست شدیم میگفت از بچگی دوستم داشته..ی بار منو رسوند دانشگاه  ..دانشگاهم ی شهر با فاصله 8ساعته از شهر خودم بودم تو راه ی دفعه بهم گفت چ فکری کردی با من اومدی نترسیدی بلایی سرت بیارم کلی بهم برخورد و بماند ک چقد اصرار داشت باهاش برم بهش گفتم من دختری نیستم ک اجازه بدم کسی بخاد هر غلطی میخاد بکنه...خلاصه منو رسوند وگفت خاستی برگردی بهم بگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لویکوم ککنین

کاش بالای سر بعضیا یه ضربدر کوچولو بود❌که اروقت حوصلشونو نداشتی روش کلیک کنی،طرف بسته شه🤐🔇🤫🤫   بعضی وقتا انقد دلت گرفته،که به خود خدا هم میگی😔😔توروخدا😥      مهربونا میشه واس حاجت دلم صلوات بفرستین💚خیلی خستم

من بودم دیگه برگشت بهش نمیگفتم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ادامه 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بهش گفتم باشه اما روزی ک خاستیم برگردیم خیلی پیچوندمش و معطلش کردم اخرم بهش گفتم من نمیایم برو بعد این قضیه دیگه سرد شد تا اینکه ی روز بهم پیام داد برو نا بدرد هم نمیخوریم دلیلش رو خاستم گفتم کار وبار حسابی ندارم....الان یلی دلم تنگ شده براش و دوستش دارم میخام بعد چهار ماه بهش پیام بدم ...اصن دلم اروم نمیگیره نمیدونم چیکار کنم فراموش کردنش سخته واسم

والا این هیچی نشده به تو یه جور سربسته انگ چسبوند  ... 

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤