2777
2789
عنوان

نی نی های رفلاکسی خواهشا بیاید

129 بازدید | 25 پست

سلام پسرم سه ماهشه از وقتی به دنیا اومده هر دفعه سرفه و عطسه میکنه الان که میخنده وذوق میکنه بیشتر به سرفه می افته درحد ۴ یا ۵ سرفه یا خمیازه عمیق میکشه انگار گلوش خشک میشه چندتا سرفه میکنه .ولی بالا نمیاره وشیر هم خوب میخوره یا وقتی بد خوابیده باشه رو دستم طوری که گردنش به یه طرف کج باشه وقتی صافش میکنم سرفه میکنه اینا ربطی به رفلاکس داره یا کسی اینطوری بوده خوب بشه

پسر منم رفلکس داره البته الان ک حدود ۵ ماهشه خیلی بهتر شده ولی اگه زور بزنه انگار شیر میپره گلوش و سرفه میکنه یا گاهی همینجور الکی سرفه میکنه و به رفلکسم ربط داره 

پسرم زندگیم ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا دکتر نبردم .دخترم سنگ کلیه داشت دوماهگی بردم دارو دادبهش بچه بیچاره سنگش خوب شد ولی تا ۶ سالگی مثل چوب خشک شد .اصلا وزن نگرفت ودائم مریض بود مامانم همش سرزنش کرد چرا به بچه دارو دادی و سنگ خودش دفع میشد .الان سر این بچم میترسم ببرم دکتر و همون برنامه دخترم پیش بیاد

چرا عزیزم سرفه الکی نیست گاز معده اش اون به سرفه میندازه

اره واسه همون رفلکسه و خوب شد یاد اوری کردین وقتی خوابه سرفه کنه اروغشو بگیرم اروم میشه میخوابه باز 

پسرم زندگیم ❤
من اصلا دکتر نبردم .دخترم سنگ کلیه داشت دوماهگی بردم دارو دادبهش بچه بیچاره سنگش خوب شد ولی تا ۶ سال ...

رفلاکس که با سنگ کلیه قابل مقایسه نیست 

خب ببر دکتر ببین چی میگه

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
من اصلا دکتر نبردم .دخترم سنگ کلیه داشت دوماهگی بردم دارو دادبهش بچه بیچاره سنگش خوب شد ولی تا ۶ سال ...

رفلکس درمان نشه خیلی بده عزیزم حتما دکتر خوب ببر قرار نیس همش یه اتفاق تکرار شه شاید لاغری و اشتهای بچتون ربطی به اون دارو نداشت اصلا...رفلکسم براش بی اشتهایی میاره اونوقت اینم وزن نمیگیره 

پسرم زندگیم ❤