2777
2789
عنوان

نی نی های رفلاکسی خواهشا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هزاااارتا دکتر بردم هیچ کدوم دارو ندادن چون وزنش خوب پیش میرفت ولی خیلی اذیت میشه الان چهارماهشه ...

واقعا عزیزم علائم بچه شما چی بود کدوم شهرید..یعنی منم صبر کنم؟

واقعا عزیزم علائم بچه شما چی بود کدوم شهرید..یعنی منم صبر کنم؟

توخواب یدفه با گریه بیدارمیشه میخابه.

خودشو کشو قوس میده انگار یه چی میادتا حلقش برمیگرده هی خودشو میزنه موهاشو میکشه

ولی خوب وزن گرفته شیرم خوب میخوره ب خاطر همین هرچی دکتر بردم میگفتن نه اشتباه میکنی اگه بیاره بالا رفلاکسه نمیدونم والا من خودمم عذاب وجدان دارم میترسم بعدن براش دچار مشکل بشه چون میگن آسم میگیرن دور از جان ولی دکترا ک دکتر نیستن همش میگن هیچی نیس شیش ماهگی از بین میره اگه بعد شیش ماه باشه مشکله باید دارو مصرف کنن باز شما ببر پیش یه متخصص ببین ب شما چی میگه من همدانم

شما چکار کردین دکتر بردین چی گفتن .میشه جواب بدین 

من دکتر بردم فقط بهم شربت امپرازول داد دختر من هرازگاهی هم بالا میاره و همینطور عق میزنه و تو‌خواب نشخوار میکنه و صورتشو جمع میکنه انگار یه چیزی میاد تو گلوش 

من دکتر بردم فقط بهم شربت امپرازول داد دختر من هرازگاهی هم بالا میاره و همینطور عق میزنه و تو‌خواب ن ...

پسرمن عق نمیزنه و خوابش خوبه نق هم نمیزنه فقط موقع هیجانی شدن سرفه میکه و گاهی عطسه