الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای وی اف صد در صدیه و هزینه اش بالای۱۵ تومن شده برا تعیین جنسیت یکمم گرونتره اگه دوتا جنین بزارن بله امکانش هست دوقلو بشه ای یو ای هم میشه انجام داد ولی یه درصدی خطا داره .رژیم ولی خطاش خیلی زیاده
من دوتا پسر اصلا تو مخیله م نمیگنجه چون دوتا بچه میخوام کلا دوس دارم از هر دو جنس باشه..ریسک نمیکنم رو دومی..ای وی افم هم هزینش بالاست هم خیلی سخت و پر دردسره ای یو ای میکنم بعدی رو انشالله
من میخواستم برا دومی ای یو ای کنم که خودش پرید تو دلم البته جنسیتش فعلا مشخص نیست ولی امیدوارم همون ...
آخی مبارکه. انشالله همونیه که می خوای. نباشه هم معلومه که خواست خدا برات همین بوده و هر کاری می کردی بازم همین جنسیت بود و الان خوبیش اینه که به خرج کردن و استرس و دردسر نیفتادی. راحت اونی رو که خدا می خواست گرفتی.
هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)