2777
2789
عنوان

دخترم نفخ داره. بیایدبگید چی بدم که خوب بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 32 پست
عرق نعنا برای رفلاکس بد نیست

نمیدونم میخوای عزیزم همون روغن رو انجام بده فقط

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا برا رفلاکس بده! اگه رازیانه استفاده کنی خیلی بهتره چون برا معده و رفلاکس عالیه! مامانم وقتی نو ...

چه اندازه رازیانه بدم

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن
نمیدونم میخوای عزیزم همون روغن رو انجام بده فقط

حتما انجامش میدم خداکنه که کمک کنه چون گریه کرده دیروزو همش

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن
شربت دایمیتیکون بهش بده

قرصشو دارم. همون مثل شربته؟؟ 

آره امپرازول و پدی لاکت میدم. حساسیت به پروتئین گاوی داره تمام دیروزو گریه کرده. فکرمیکنم که زیره و ...

یبار دم کن واسه یک روز

بذار بیست دقیقه ریز ریز بجوشه در ظرفتم بذار

پیجهای بیزنس اگه در مورد اینستاگرام سوال داشتید تگم کنید تا جایی که بتونم کمک میکنم   به اسمم گیر ندید که خودم پشیمونم  ولی از نینی سایت هم انتظار نداشتم قبول کنه  
آره امپرازول و پدی لاکت میدم. حساسیت به پروتئین گاوی داره تمام دیروزو گریه کرده. فکرمیکنم که زیره و ...

اگر حساسیت داره که پدی لاکت نباید بدی بجاش بی بی کر بده

خداجونم شکرت😍
چه اندازه رازیانه بدم

اندازه خاصی نداره ی مقدار اسیاب کن بذار تو شیشه بدردت میخوره بعدا!نبات بخاطر اینه ک شیرین بشه و بچه دوستش داشته باشه ب قدری ک میدونی کافیه و شیرین میشه اسیاب کن باهاش

ب تغذیه خودتم اهمیت بده چون مستقیما رو معده و نفخ نوزادت تاثیر داره!حبوبات کم بخور!و کلا چیزایی ک نفخ دارن استفاده نکن چون خیلی اذیت میشه!

اگه خودتم دم کرده شو بخوری هم شیرت زیاد میشه و هم برا نوزادت مشکل نفخ ب وجود نمیاد!

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
نمیدونم شنیده بودم که عرق نعنا رفلاکس بچه هاروشدیدمیکنه

آره بده

دکتر دخترم بجای رانیتیدین امپرازول داد 

بنظرم داروهای شیمیایی رو فقط با نظر پزشک به دخترت بده

پیجهای بیزنس اگه در مورد اینستاگرام سوال داشتید تگم کنید تا جایی که بتونم کمک میکنم   به اسمم گیر ندید که خودم پشیمونم  ولی از نینی سایت هم انتظار نداشتم قبول کنه  
حتما انجامش میدم خداکنه که کمک کنه چون گریه کرده دیروزو همش

اخی عزیزم ان شاءالله رفع میشه مشکلش

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

برا اینکه دلش نرم بشه اگر یوبوست داره 

خاکشیر ی قاشق با آب ولرم رو ب گرمی بده بخوره 

اندازه خاصی نداره ی مقدار اسیاب کن بذار تو شیشه بدردت میخوره بعدا!نبات بخاطر اینه ک شیرین بشه و بچه ...

اتفاقا تو این دوروز زیاد غذام جالب نبوده ویه چیزنفاخی داشته

اگر حساسیت داره که پدی لاکت نباید بدی بجاش بی بی کر بده

دکترش الان 3دورس پدی لاکتوبراش تکرار کرده وقبلا رانیتیدین بود الان امپرازول

ولی خوبه بهش ساخته تا اللن